O jurnalistă maghiară loveşte imigranţi cu copii în braţe, în timp ce îi filmează (VIDEO)


Jurnalista maghiară Petra László se afla împreună cu alţi reporteri pe teren, în mijlocul unei mulţimi de imigranţi, făcând un reportaj despre aceştia şi tabăra unde stăteau temporar.

Imigranţii s-au hotărât să nu mai stea după poliţiştii care asigurau perimetrul, fugind fiecare în ce direcţie a apucat. Jurnaliştii savurau momentul din punct de vedere profesional, căci doar se aflau în mijlocul unei mulţimi disperate, nu?

Totuşi, jurnalista Petra László, care lucra pentru un canal TV deţinut de partidul de extremă dreapta din Ungaria, Jobbik, s-a hotărât să intervină personal, pentru oprirea imigranţilor. Aceasta a început să-i lovească cu picioarele, punându-le piedici mai multor imigranţi care fugeau disperaţi, destul de mulţi având şi copii asupra lor.

După ce au apărut pe internet înregistrările cu Petra László lovind în stânga şi în dreapta, aceasta a fost concediată de la postul de televiziune N1 TV, pentru „comportamentul său deplasat”.

[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://cespun.eu/o-jurnalista-maghiara-a-fost-concediata-dupa-ce-a-lovit-imigranti-in-timp-ce-ii-filma-video/2/”]« VIDEO – Vezi aici momentul în care jurnalista loveşte imigranţii »[/button]

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Internaţional

Nu rata: