O femeie a lăsat moştenire 1,5 milioane de dolari căţeluşei sale

3 min


O femeie în vârstă de 60 de ani, al cărei nume nu are nicio importanţă, nu numai că şi-a trecut căţeluşa în testament, ci a făcut-o singura moştenitoare, lăsându-i pe dinafară pe cei doi copii ai săi.

Astfel, Bella Mia, cum îi spune căţelei din rasa Bichon Maltez, va intra în lumea bună după ce senila de care pomeneam mai sus va crăpa. Căţeaua va moşteni suma de 150.000 $ într-un cont deschis pe numele său – s-ar putea să aibă ceva probleme când va dori să scoată banii din bancă, dar asta rămâne între noi, toate acţiunile şi bijuteriile stăpânei, plus o casă de vacanţă în valoare de peste 1.000.000 $.

Căţeaua deja trăieşte o viaţa de lux, având camera sa, o colecţie impresionantă de rochii de firmă şi bijuterii, servind în fiecare seară friptură bine gătită şi cele mai bune specialităţi pentru canine. În ultimul an, căţeluşa a primit bijuterii în valoare de circa 100.000 $, iar de Ziua Îndrăgostiţilor a primit un colier cu diamante de la iubitul său, un Chiuaua, pe nume Boogie.

Ţi se pare cam ciudat?

Bun atunci, hai să ne gândim puţin la Somalia, Zimbabwe sau Congo, unde un om, în medie, trebuie să trăiască cu 5-600 $ pe an. Sunt locuri în care mâncarea decentă e un mit, iar sistemul sanitar inexistent.

Să spunem că salariul minim în România ar fi chiar 975 lei, deşi sunt mulţi care câştigă banii ăştia doar pe hârtie. În urma unui calcul simplu, căţeluşa ar putea plăti unui român salariul minim pe vreo 200 ani şi tot i-ar rămâne destui bani pentru Pedigree.

Bineînţeles, sunt şanse mari ca nebuna de mai sus să trăiască mai mult decât căţeluşa, caz în care ar trebui să se reorienteze către o broască ţestoasă sau o cioară.

Nu este singurul caz în care stăpâni alienaţi mintal au lăsat milioane de euro moştenire unor animale de companie, banii fiind gestionaţi de agenţii acestora. Adică, mă-nţelegi, nu? Agenţii ştiu ce este mai bine pentru animale şi vor cheltui banii numai în interesul acestora. Exact ca atunci când agenţii unui ciobănesc german care a moştenit o avere de la o babă senilă au cumpărat o vilă în Miami, de la Madonna, cu vreo 5.500.000 €.

Şi mai spui că e viaţă de câine…


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.