fbpx

O campanie împotriva campaniilor fără rost: Violul era crimă şi înainte, bă! (VIDEO)

1 min


România e ţara campaniilor pentru orice, care sunt mereu înfăptuite prea târziu. Au fost mulţi câini pe străzi? A trebuit să moară un copil pentru a se face ceva. Ponta este complet incompetent? A trebuit să fie învestit în funcţia de prim-ministru pentru a ne asigura că e aşa. Diaspora există? A trebuit să-l pună pe Iohannis la Cotroceni ca să ne dăm şi noi seama. Etc.

Acum e febra cu violul din Vaslui. Toată lumea participă la tot felul de campanii împotriva violatorilor, toţi bărbaţii sunt bărbaţi adevăraţi, adică de-ăia care condamnă violul, toată lumea postează chestii pe facebook cu hashtag #violulecrima şi #nuinseamnanu şi tot aşa. Ba chiar se semnează şi petiţii pentru condamnarea celor 7 violatori, de parcă aşa se face justiţie într-o ţară guvernată de un haos constant, nici prea mare nici prea mic, dar destul cât să-l simţim mereu.

Violul era crimă şi înainte ca acea fată să fie distrusă de cei 7 nemernici, de ce este mereu nevoie de câte un caz excepţional pentru a condamna infracţiunile deosebit de grave contra persoanei?


Ţi-a plăcut?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
cristinacris

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.