O blondă se plânge că e prea frumoasă


O blondă de 22 de ani, pe nume Dana Adiva, se plânge că arată prea bine. Aceasta spune că este tratată ca o prinţesă, iar femeile sunt geloase pe frumuseţea ei, în timp ce bărbaţii nu pot să nu o privească, oriunde ar fi.

Blonda este devastată de faptul că arată bine, mai ales că şansele pentru a găsi dragostea adevărată sunt foarte mici, zice ea.

„Sunt obişnuită ca atunci când intru într-un bar, toţi bărbaţii să se uite după mine, însă nu reuşesc deloc să mă înţeleg cu femeile.” a declarat Dana Adiva, fiind foarte supărată că bărbaţii de care este interesată, nu o iau niciodată în serios.

Totuşi, blonda recunoaşte că nici prea rău nu o duce, mai ales că, datorită modului în care arată, nu are nevoie să fie foarte deşteaptă. Din acest motiv s-a şi lăsat de şcoală!

Citeşte şi: Cine se însoară cu panaramele

A încercat să devină mai puţin atractivă

Întrucât era stresată de faptul că toată lumea se uita la ea, blonda a încercat să devină mai puţin atractivă. A recurs la metode nebuneşti, cum ar fi să renunţe la titlul de blondă şi să-şi vopsească părul şaten! Nebuna! O altă tentativă a fost să ia puţin în greutate, însă a continuat să arate bine. În cele din urmă, Dana noastră s-a hotărât să-şi accepte blestemul şi să devină şi mai atractivă, punându-şi silicoane.

Bineînţeles, nimeni nu i-a spus blondei că Photoshop-ul şi machiajul în exces nu te fac deloc specială, iar faptul că se crede o divă poate fi motivul real pentru a fi urâtă de femei şi luată la mişto de bărbaţi.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: