O ambulanţă a fost solicitată să consulte un mort, aflat de 2 zile în sicriu

2 min


O întâmplare tragicomică a avut loc intr-un sat din Vaslui, unde familia unui bărbat de 84 de ani, decedat de două zile, au sunat la 112 în timp ce se pregăteau să înmormânteze ruda, solicitând unui echipaj de ambulanţă să consulte mortul, pentru că li se părea că ar fi viu şi mişcă.

Cazul s-a petrecut în localitatea vasluiană Vovrieşti, comuna Băceşti. Iniţial, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Vaslui au crezut că este vorba de o glumă proastă, însă rudele celui decedat au insistat sunând inclusiv la superiorii ambulanţierilor de la Bucureşti.

După ce a stat timp de două zile la morga spitalului în care a decedat, a fost adus acasă, aşezat pe masă, potrivit tradiţiilor, iar rudele au jelit trecerea la cele veşnice.

S-ar fi aburit oglinda

Fiicele decedatului, probabil afectate emoţional de pierderea părintelui, au analizat cadavrul şi li s-a părut că acesta nu ar fi mort, ci mai degrabă ar dormi.

Una dintre fiice a invocat că, la un moment dat, tatăl ar fi mişcat un deget. Şi-a alertat celelalte surori care, pentru a se convinge dacă tatăl lor mai trăieşte sau nu, au pus la cale un experiment.

Au luat o oglindă de afară şi au dus-o în încăperea în care se afla mortul, aşezând-o în dreptul feţei. Din cauza diferenţei de temperatură, oglinda s-a aburit, iar fiicele au înlăturat orice dubiu, fiind convinse că tatăl lor chiar trăieşte.

Cadrele medicale s-au deplasat la faţa locului, au scos mortul din sicriu, l-au dezbrăcat şi consultat, făcând şi electrocardiogramă pentru a dovedi rudelor că persoana decedată chiar este decedată.

Evident, bătrânul decedase în urmă cu două zile, toată povestea întâmplându-se mai mult în capul rudelor decât în realitate.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
1
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.