Nu pescarii sunt marii mincinoşi, ci pariorii!

2 min


Nu o să te întreb dacă eşti parior, pentru că sigur o să minţi! Dar nu ţi se întâmplă foarte des să asculţi de la prietenii tăi pariori adevărate poveşti care ar putea adormi copiii cu brio? Ei bine, noile statistici relevă faptul că 8 din 10 jucători de pariuri sportive mint atunci când povestesc despre întâmplările „incredibile” prin care trec cu biletele lor magice.


„M-a scos un meci”, „am pierdut pe Barca, au făcut blat nenorociţii”, îţi sună cunoscute aceste expresii? 80% dintre biletele jucate de pariorii desăvârşiţi sunt „pierdute la un meci”, iar singurele bilete care chiar sunt pierdute la un meci sunt acelea pe care le şi arată jucătorii atunci când se laudă cu ele. Motivul pentru care mint? Nu este foarte complicat. Jocurile de noroc, inclusiv pariurile sportive, au efect asupra psihicului uman exact ca drogul: provoacă dependenţă, aduce după sine senzaţia de frustrare, te face să te simţi uneori chiar inadaptat social, dacă ajungi să exagerezi şi clachezi.

Din aceste considerente, oamenii cu acest microb simt nevoia să se „scoată”, să dea vina pe ghinionul absolut, cel mai mare ghinion posibil, acela de a pierde mereu la limită. Iar dacă la jocurile de noroc electronice, „păcănelele” cum sunt ele alintate, poţi da vina foarte uşor pe aparat şi pe nenorocitul de patron zgârcit, la pariurile sportive nu există decât alternativa psihologică: minciuna.

Unde mai pui că nici casele de pariuri nu sunt mai presus… Aproape la fiecare casa de pariuri găseşti periodic afişat câte un bilet nesimţit în care un „jucător”, cel mai probabil fictiv, ar fi pariat zeci de evenimente şi ca prin minune ar fi câştigat toţi banii pe care îi putea oferi casa. Hilar, sau nu, dar aceste tertipuri chiar funcţionează.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.