Nu câştigi la pariuri sportive? Ce reguli elementare încalci…


Pariurile sportive au devenit o adevărată atracţie în ultimii ani pentru împătimiţii sporturilor, cu atât mai mult cu cât reprezintă o alternativă mai sănătoasă a jocurilor de noroc de tip casino.

Foarte mulţi pariori trăiesc efectiv din câştigurile strânse la pariuri, însă sunt şi foarte mulţi jucători care joacă foarte des şi câştigă foarte rar. Majoritatea dintre cei din urmă greşesc flagrant şi încalcă reguli de bază, astfel că, în cele ce urmează, voi face o listă cu regulile ce trebuie respectate în lumea pariurilor sportive pentru a avea şanse rezonabile de câştig.

1. Pentru a te putea considera un parior bun, trebuie ştii tot ce mişcă în sportul pe care îl vizezi. Ceea ce ştii tu din inerţie de pe urma faptului că-ţi place un sport sau altul şi mai urmăreşti din când în când unele jocuri nu este destul pentru a putea avea poziţii relevante cu privire la anticiparea rezultatelor. Trebuie să urmăreşti meciuri, să fii atent la tot felul de detalii, să studiezi bine evenimentul pe care vrei să pariezi şi să te bazezi şi pe cunoştinţele din trecut.

2. Nu paria din flori, nu te lăsa condus de cote, nu face pomelnice cu zeci de meciuri despre care nu prea ştii nimic. Pariază doar pe evenimente despre care ştii detalii.

3. Nu combina pe acelaşi bilet cote mari cu cote mici. O cota de peste 3 nu are ce căuta lângă o cotă de 1,35. Dacă ai în minte ponturi cu evenimente care îţi oferă cote mari şi altele care îţi oferă cote mici, poţi opta pentru mai multe bilete, dar nu e indicat să le combini.

4. Nu eşua în ideea că singura ta activitate rezonabilă o reprezintă pariurile sportive. Nu trăi pentru asta, chiar dacă ajungi să întreţii în felul ăsta. Trăieşte-ţi viaţa normal. Pariurile sportive nu au voie să devină centrul universului tău.

5. Nu pune acelaşi meci pe mai multe bilete. Unii pun acelaşi pariu 1 la un eveniment pe mai multe bilete. Greşit. Şi e cu atât mai greşit să pui pe un bilet 1, pe alt bilet 2, la acelaşi eveniment. Pierzi timp, pune 12 pe un bilet şi mergi mai departe.

6. Îţi place să pariezi live? Dacă nu vrei să rămâi repede fără bani, nu paria pe un eveniment live dacă nu ai posibilitatea să îl urmăreşti.

SUCCES!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Sport

Nu rata: