Nord-coreenii obligaţi să se tundă ca nişte bişniţari chinezi

2 min


După ce a fost desemnat Cel mai sexy bărbat din lume, iubitul lider de la Phenian, porcuşorul Kim Jong-Un, a dat ordin ca toţi bărbaţii din Coreea de Nord să se tundă la fel ca el. Deşi marele conducător al celui mai puternic stat din Univers probabil a fost tuns de un samurai orb, acesta consideră că freza lui e atât de mişto, încât tot poporul trebuie să arate astfel.

Probabil că cetăţenii nu vor fi prea încântaţi de noul look, mai ales că astfel obişnuiesc să se tundă şi traficanţii chinezi, fiind considerată o tunsoare urâtă, dar ce-i place porcuşorului, tre’ să placă şi poporului, nu?

Despre Kim Jong-Un, considerat un geniu şi expert în strategii militare, se spune că doarme numai 3-4 ore pe noapte, iar uneori renunţă şi la mâncare, numai pentru a acorda studiului timpul necesar. Unii ar zice că afirmaţia este puţin exagerată, întrucât geniul suprem arată mai degrabă ca o minge şi, pentru a se deplasa, i-ar fi mai uşor să se rostogolească decât să meargă, însă lumea e realistă.

Treaba cu tunsoarea pare o problemă de familie, întrucât şi tatăl porcuşorului, fostul dictator Kim Jong-Il, avea în cap o tufă de jumătate de metru, dar tot arăta parcă a om.

Mă întreb ce vor face coreenii cu părul ca al preşedintelui nostru…


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.