Nişte psihopaţi au ţinut un cadavru în casă timp de 6 luni, aşteptând să învie


Cei din familia canadianului Peter Wald au crezut cu toată fiinţa lor că acesta va reveni la viaţă, după ce bărbatul de 52 de ani murise. Şi oamenii aveau toate motivele să creadă asta. Adică na, s-au rugat în fiecare zi pentru acest lucru, nu e ca şi cum ar fi sperat fără un motiv întemeiat. În acest timp, trupul lui Peter putrezea într-un dormitor, la etaj, în casa lor de canadieni respectuoşi.

Bineînţeles, vecinii au observat că bărbatul lipseşte de ceva timp şi au întrebat-o pe nevastă-sa pe unde hoinăreşte. Aceasta a spus că „e în mâinile Domnului”. Întrucât ştiau că sunt toţi nişte ciudaţi, vecinii nu au luat în serios replica femeii.

Peter ăsta era diabetic, iar medicii nu au avut ce să-i facă, întrucât…nu le-a fost cerut ajutorul. Din cauza bolii, i s-a infectat un picior, dar dementul a refuzat să meargă la spital, căci era sigur că Dumnezeu îl va ajuta, omul rugându-se insistent pentru asta.

„A intrat în comă. Stomacul îi era umflat şi avea lividităţi cadaverice pe frunte.”, povesteşte Kaling, nevasta turbată.

Bineînţeles, femeii nu i s-a părut nimic ciudat, aşa că l-a învelit cu două pături şi l-a lăsat într-un dormitor, la etaj, poate-şi revine. A încuiat apoi uşa de la cameră, a izolat-o cu bandă adezivă, pentru a se proteja de mirosul îngrozitor, după care şi-a văzut de treabă împreună cu cei 6 copii. Timp de 6 luni aceştia s-au rugat pentru sănătatea soţului şi tatălui lor mort, al cărui cadavru putrezea la etaj.

Citeşte şi: Cel mai ciudat caz de sinucidere din toate timpurile

La un moment dat nu au mai avut bani pentru a plăti ipoteca la casă, fapt pentru care şeriful a fost nevoit să le facă evacuarea. Aşteptând să fie daţi afară, Kaling şi copiii săi şi-au făcut bagajele, atât ale lor cât şi ale lui Peter.

„Atât de puternică era credinţa noastră, încât eram convinşi că Peter se va trezi şi va merge cu noi.”, mărturiseşte soţia, îndurerată.

Dar, ghici ce! Peter nu şi-a revenit, iar când Kaling a deschis uşa dormitorului, cum era firesc, cadavrul soţului era într-o stare avansată de putrefacţie, fiind ros de şoareci şi alte chestii.

Şeriful a anunţat poliţia, însă starea în care era cadavrul nu a permis analiza toxicologică în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

Kaling şi cei şase copii au fost audiaţi, reieşind faptul că aceştia erau convinşi, din punct de vedere religios, că Peter poate să învie, declarând că nu ştiau că este vreo lege care să-i oblige să-şi îngroape defunctul. Ajungându-se la proces, instanţa a decis să claseze cauza, întrucât nu e nimic greşit să crezi că o persoană poate reveni la viaţă după ce moare.

Kaling s-a mutat în alt oraş împreună cu copiii săi, însă crede în continuare cu tărie în înviere, întrucât a auzit ea despre nişte cazuri asemănătoare în lume.

Sper doar să nu se audă prin satele vasluiene despre tactica asta.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: