fbpx

Momentul în care un avion s-a prăbuşit peste o şosea aglomerată, surprins de camera unei maşini

2 min


Un avion a lovit un cablu de înaltă tensiune înainte de a se prăbuşi într-o zonă urbană, în vestul SUA, mai multe vehicule fiind avariate în accidentul aviatic.

Din fericire, oamenii au acţionat prompt când au văzut că avionul pierde din altitudine, părăsindu-şi maşinile şi îndepărtându-se rapid de zona spre care se îndrepta avionul.

Nu au fost semnalate victime omeneşti.

Avionul uşor, de tip Piper PA-32 Cherokee, s-a prăbuşit imediat după decolare, pe o şosea situată în zona Mukilteo, la periferia nordică a oraşului Seattle (statul american Washington). Avionul a lovit cabluri de înaltă tensiune şi a luat foc imediat după impactul cu solul.

„Când am văzut că avionul se prăbuşeşte, m-am temut că este sfârşitul pentru noi., a declarat un martor care se afla într-o maşină, pe Şoseaua statală 525.

Poliţia a transmis că nicio persoană nu a fost rănită grav în accident. „Avionul a lovit un stâlp de iluminat; combustibilul avionului a stropit vehicule, care au luat foc”, a declarat un agent de poliţie, Myron Davis.

Cauza care a dus la acest eveniment nefericit, din declaraţiile pilotului, ar fi că motorul s-a oprit în aer, iar încercările acestuia de a-l reporni au fost fără rezultat.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
1
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.