fbpx

Miting în Piaţa Universităţii. Ne mândrim cu ei?

3 min


revolutie-multimeÎn seara asta s-au strâns aproximativ 1500 de oameni în Piaţa Universităţii într-un miting care comemorează victimele din Revoluţia din decembrie 1989, manifestul numindu-se  „Declaraţia de la Bucureşti. 21 decembrie 2013” şi prin acesta se cere, printre altele, demisia Guvernului şi a şefului statului, „abrogarea” noilor modificări aduse Codului penal şi interzicerea mineritului pe bază de cianuri şi a fracturării hidraulice.

Oamenii ăştia chiar nu înţeleg nimic? Băsescu nu şi-a dat demisia când s-au strâns zeci de mii, în momente mult mai delicate decât acesta. Eu cred că puteau marca momentul SPECIAL într-un mod mai demn, a comemora presupune şi alte chestii decât să înjuri ca un chior sistemul, când ar trebui să fii cât se poate de conştient că şansele tale să fii băgat în seamă sunt aproape de valoarea ZERO! Altfel, despre Catedrala Mântuirii Neamului şi cum cer cei de la BOR câte 300 000 lei din fiecare judeţ, nu spune nimeni nimic? ACEASTA ESTE CU ADEVĂRAT O MIZERIE REALIZATĂ PE PIELEA PROSTIMII ÎN PROPORŢIE DE 100%!!!

Pe unul dintre bannerele manifestanţilor se vede scris mesajul „Adevărata Românie se află în stradă, nu la microfon”. Eu zic că ar trebui să mă prefac că nu sunt la muncă şi că nu e frig afară… că sunt nemulţumită de banii pe care îi primesc lunar şi să-ncerc să dau impresia că n-am altceva mai bun de făcut decât să cred că dacă stau în frig şi urlu către cer, lu’ Băsescu sau lu’ Ponta o să i se-nmoaie picioarele şi o să-şi prezinte demisiile. Pe bune, eu chiar sunt cu ultraşii, îi susţin şi-mi place fenomenul, privesc din afară, e drept, însă eu chiar nu înţeleg de ce nu stau oamenii ăştia liniştiţi acum, de sărbători?! Altă revoluţie oricum nu vor reuşi să strângă, iar ăştia mari oricum o să fure acum cel mai mult, pentru că se ştie, lumea e ocupată: cumpărături, curăţenie, porc, plecări etc. Să fim rezonabili, în concluzie.

RESPECT ŞI VEŞNICĂ RECUNOŞTINŢĂ VICTIMELOR DIN DECEMBRIE ’89!


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Fiecarea al doilea roman e corupt, la un nivel mai mic. De undeva mai fura sau primeste cate 50 de lei pe langa salariu, mai cunoaste un politist, un consilier. Asta plus lipsa de cultura si de perspectiva…