Mirele, Tamaş ţi-l bătea pe Papp!

2 min


Steaua a fost învinsă miercuri seară 60% de Papp şi 40% de Partizan Belgrad şi a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, fiind nevoită să se mulţumească cu o „retrogradare” în Europa League unde are asigurat un loc în play-off.

Eu nu mă mai uitasem la un meci de fotbal din martie, dar aseară l-am nimerit pe cel mai potrivit să dau restart vechilor obiceiuri. Un spectacol frumos, raportat la nivelul fotbalului din balcani.

Papp a făcut un meci execrabil, şi din câte am citit este doar o completare a altor meciuri execrabile din ultima perioadă. A jucat prost, a fost complet în afara jocului şi, astfel, poartă o mare vină în acest eşec.

În ton cu aceste aspecte, am primit un mail în noaptea meciului în care am găsit o scrisorică a unei fete pe nume Adina T. C., din Timişoara.

„Bă Mirele,

Eu nu înţeleg de ce faci tu pe motanul şef. Tu ar trebui să ştii cel mai bine cât e de important să ai jucători cu personalitate în vestiar. Da, ştiu, tu ai personalitate, dar tu nu mai eşti jucător! E nevoie şi în teren de aşa ceva. 

Tu nu îl cunoşteai pe Tamaş înainte să constaţi că e mai puţin ascultător? Nu auziseşi de nicio păţanie de-a lui? Din câte ţin minte, ai fost şi coleg cu el la naţională. Era sfânt atunci? Chiar nu puteai să faci şi tu pe şiretul şi să mergi pe burtă ca să te poţi folosi de el? 

Păi, bă, Mirele, jur că Tamaş ţi-l bătea pe Papp la Belgrad. În minutul 10 Papp era pappchet!”


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.