Mircea Badea se teme de motociclişti

2 min


După cum am mai spus, mircea badea părea, la un moment dat, un tip inteligent şi amuzant. Pe măsură ce a intrat în clubul lingăilor, a devenit un penibil cu gura mare, idolatrizat doar de bătrânelele care încă se mai gândesc la cât de bine era în vremurile apuse.

Deşi pare cel mai tare om de pe planetă atunci când vorbeşte singur în faţa camerei, lucrurile nu stau chiar aşa.

Dorind să dramatizeze până la penibil situaţia în care se află antenele după arestarea fostului securist, Voiculescu, badea s-a gândit să-şi facă emisiunea de undeva din boscheţi (da, ironic, nu?), fapt pentru care şi-a pus o măsuţă şi a început să bolborosească din nou veşnicile porcării, care stârnesc în babe ceva asemănător orgasmului.

Citeşte şi: Cel mai tare banc cu Voiculescu

Marea greşeală a lui badea a fost că s-a luat de nişte motociclişti, băieţi deştepţi, care probabil erau sătui de aberaţiile lingăului, aceştia turând motoarele în apropierea locului unde mirciulică îşi face emisiunea. Bineînţeles, fiul vitreg al lui Voiculescu a început să-i înjure pe ăia în direct, iar gâdea, ca o pizdă îngrijorată, a încercat, chipurile, să-l potolească pe prietenul său. Un moment jenant, de altfel.

Badea le-a arătat semne obscene tinerilor motociclişti, înjurându-i de mame, fapt care i-a iritat puţin pe băieţi. Din acest motiv, unul mai curajos s-a dus la badea şi a discutat puţin cu el, după cum poţi vedea mai jos:


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Omul e muiere care-si da drumul la gura ca la cur dupa mici expirati; pacat de costumul pe care-l poarta, o vestimentatie destinata initial pentru domni.

    Un individ normal la cap, familist sau nu, se fereste de confruntari verbale pentru ca in general nimeni n-are nimic cu nimeni necunoscut – asta inca sta cu ma-sa, nejustificat de altfel, ca bani are destui. Si muierile astia televizate nu stiu din ce consta o confruntare fizica; au invvatat totul despre viata din filmele americane unde scapa toti de cate o trauma craniana cu doar cateva zgarieturi- viata e destul de grea fara fel si fel de consecinte provocate de coaie, nici nu mai incape vorba de tampenie…

    Desigur, grea doar pentru noi astia care mai si muncim si ne castigam banii cu greu, in loc sa vorbim tampenii si sa ne victimizam ulterior ca pizdele…vorba aia, daca-i merge gura, macar sa si presteze – ala chiar ar avea rating justificat.

    Ce mi-ar placea sa-i plasez pe astia in viata reala; nu cred ca ar rezita un an de zile, probabil ca ar lua bataie o data pe luna cel putin ca un covor, adineaori,cand drepturile omullui erau intr-adevar drepturi, nu facilitati pentru muieri slabe de caracter cu barba…