Mergi la vot, nu fi bou!


Sunt convins că ai văzut destule campanii, pe net, la tv sau prin oraş, care te îndeamnă direct să-ţi mişti curul şi să arunci ştampila, cu drag sau în scârbă, pe numele celui care îţi va decide soarta în următorii 5 ani.

Trăim vremuri, nu grele, ci mai degrabă ciudate, în care scârba şi nemulţumirea sunt sentimente tot mai prezente în sufletele noastre. Toţi vrem ca lucrurile să meargă mai bine, toţi ne dorim o ţară corectă, o ţară ca afară. Nu e nimic în neregulă cu asta! Ar trebui să fii nebun să nu-ţi doreşti aşa ceva. Elveţienii, cât de elveţieni sunt ei, pun pariu că n-ar zice nu dacă viaţa lor ar fi şi mai bună decât este acum.

Drept să-ţi spun, mi se rupe dacă mergi sau nu la vot. Direct nu mă afectează dacă iese Ponta şi gaşca lui de pesedişti ori Iohannis şi tribul de la pedele. Însă, de ce să nu recunosc, mi-ar plăcea să aud că o ducem mai bine ca alţii, că aleşii noştri sunt daţi exemple prin alte ţări ca fiind nişte mari conducători de neam şi patrie.

Poţi să stai acasă ca mobila, cu telecomanda-n mână, înjurând că politicienii sunt hoţi şi spunând că votul tău oricum n-ar fi însemnat nimic. Sunt milioane ca tine. Milioane care nu vor vota. Printre ei sunt, trebuie să zicem, destui care chiar sunt în imposibilitatea de a-şi exprima opinia, mai ales după ce, tot aleşii neamului, s-au gândit că ar fi ok să îngreuneze pe cât posibil dreptul de a vota prin urna mobilă.

Poţi să fii bou, să nu votezi, că oricum iese unul dintre ei. Ales pe o pungă de zahăr, o sticlă de ulei sau o doză de bere. Iese unul votat de ăia, pe care îi îndeamnă popii să pună ştampila unde trebuie. Nu vota, votează alţii pentru tine! 

Opreşte-te din ce faci şi gândeşte-te că sunt oameni care l-au votat pe Dan Diaconescu. Nişte retarzi care fac mişto de dreptul de veto. De dreptul tău la o viaţă mai bună! Dacă ar fi ieşit doar ăia la vot? Parcă ai lăsa puţin sarmalele şi ţi-ai mişca curul la şcoala din zona ta, nu?

Indiferent că eşti mulţumit cu ce a făcut Ponta până acum şi cu planurile lui de viitor, cu faptul că a profitat de naivitatea pensionarilor şi de suportul asistaţilor social, chiar dacă în spatele lui Iohannis sunt destui din gaşca lui Băsescu, gata să smulgă cu dinţii din ce a mai rămas din statul român, mergi la vot! Exprimă-ţi părerea! Arată că-ţi pasă!

„Votul meu nu contează”, „nu am cu cine să votez”…suge-o! E tot vina ta! Dacă din milioanele de românaşi care gândesc aşa şi le e lene să iasă din casă, s-ar obosi 90% să voteze, oare cum ar fi?

Dacă eşti nemulţumit, anulează-ţi votul. Scrie acolo: „#Puie Monta” sau trimite-l pe Iohannis la un curs de logopedie.

Nu sta ca bovina în şură, acum e momentul tău!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: