fbpx

Matrimoniale – indiferent cât de urâtă eşti, tot te agaţă unul

3 min


Să zicem că F este o fată nu tocmai frumoasă. Chiar urâtă… Să zicem că e urâtă cu spume şi ai crede că nici cei care dau comentarii pe redtube nu s-ar uita la ea.

fata urata


F îşi face un cont pe un site de matrimoniale, scrie două minciuni despre ea, bagă o poză trecută de trei ori prin Photoshop şi apoi aşteaptă. 

La scurt timp apare şi primul mesaj de la B, care o întreabă ce face, după care îi trânteşte un compliment care nu ar impresiona pe nimeni în mod normal.

Pe site-urile de matrimoniale de obicei intră bărbaţi care ar vorbi cu oricine, atâta timp cât are doi cromozomi X şi uimitoarea abilitate de a transforma oxigenul în dioxid de carbon, fapt care explică şi rapiditatea cu care a fost contactată fătuca noastră. De asemenea, trebuie să precizăm că B ar fute şi o capră de tăiat lemne nu a mai simţit de foarte mult timp căldura unei fete.

După ce îi răspunde, indiferent dacă scrie ca o maimuţă beată, atâta timp cât arată bine în poză, pentru B lumea se schimbă. Deja începe să-şi imagineze tot felul de scenarii şi are impresia că F este tot ce are nevoie.

B poate trece chiar şi peste faptul că are 80 de kile şi că mai ascultă câte o manea, că „la o petrecere merge”. În poză arată bine şi asta e tot ce contează, iar faptul că ar putea să obţină o întâlnire cu F îl face să devină şi mai nerăbdător.

Problema apare în momentul în care B şi F se întâlnesc. La fel ca în dimineaţa de după o noapte de băut, B spune că nu o să mai apeleze niciodată la site-uri de matrimoniale. Însă cu toţii ştim că după prima bere lucrurile se schimbă…

Iată şi câteva exemple de posibile ţinte:

[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://www.cespun.eu/matrimoniale-indiferent-cat-de-urata-esti-tot-te-agata-unul/2″]« Click aici pentru următoarele imagini »[/button]


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

12 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. plina e lumea asta de labagii, saraci. adica, labagii suntem toti, dar unii mai apuca sa ia si cate-o masa-ntre labe.

    cat de tampit sau disperat sa ajungi sa fii sa apelezi la boraturile astea de matrimoniale?

  2. Angajez sperietori vii pentru bostanarie, salariul motivat. Bonus dau paianjanii jos de la scorbura. Buei sa stiti si voi ca uratele sunt faine, au scorbura mica si sunt harnice la tavaleala + ca nu iti trebuie detectiv particular ca sa nu o prinda maidanezii cand umbla pe coclauri