Văd maşini de poliţie fără girofar şi maşini ANAF cu girofar. Îmi scapă ceva?

2 min


Am observat că în ultima vreme a început să mai apară schimbări în parcurile auto ale instituţiilor publice, mai ales de când a fost lansat Logan 2.

Evident că nu e de mirare, având în vedere că începuse să apară pe stradă maşini tot mai rupte, care ar fi trebuit să sugereze ideea de siguranţă, mai ales având în vedere că vorbim despre „autospeciale” ale instuţiilor publice, al căror rost pe stradă este în general de apărare, protejare a cetăţenilor şi a bunurilor publice, prevenire a infracţionalităţii de orice tip, combaterea acesteia ş.a.m.d. Vechiturile nu au dispărut complet, e adevărat, dar e un semn bun când le vezi pe astea noi.

Parcurile auto se înnoiesc şi aduc în prim plan, ori cel puţin aşa se pare, noi absurdităţi specifice statului român. Am observat apariţia în spaţiul public tot mai des a autospecialelor ANAF care sunt echipate cu girofaruri şi pur şi simplu nu reuşesc să înţeleg la ce le-ar putea folosi. Ce fel de urgenţe care să nu sufere amânare ar putea avea cei de la ANAF? Mă depăşeşte! Însă, rămân stupefiată când, comparativ, observ autospeciale ale Poliţiei Române care NU au girofaruri, iar ăştia e posibil să aibă nevoie din când în când de ele. Îmi scapă mie ceva sau chestiile astea sunt total anapoda?

Există vreo explicaţie pentru aceste aparente anomalii?

Am încercat să-mi imaginez tot felul de scenarii şi am găsit explicaţii pertinente inclusiv pentru faptul că au girofaruri băieţii ăia de la Poliţia Locală, dar pentru cei de la ANAF nu am reuşit. Probabil au nevoie de girofar pentru a ajunge urgent la Gigel de la buticul din colţ care a făcut evaziune fiscală d-aia monstru, de vreo 2-3 lei.Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.