Maneliştii, în doliu după închiderea Taraf TV

4 min


Dacă nu cu mult timp în urmă criticam CNA pentru lipsa de reacţie faţă de incultura televizată pe care maneliştii o promovează prin intermediul posturilor tv apărute ca ciupercile după ploaie, parcă marele consiliu m-a auzit şi a luat o decizie care mă bucură enorm: TARAF TV se închide!

Pentru ca această tentativă de post tv să poată funcţiona în continuare, ar fi trebuit să primească voturi de la minimum şase membri ai CNA. Au primit numai 5. Acum stau şi mă întreb: cât de competenţi sunt aceşti 5 membri ai Consiliului şi cum au ajuns ei în funcţiile respective, dacă au gândit că această mizerie, care hrăneşte creierele şi aşa făcute terci ale unor oameni lipsiţi de inteligenţă, nu trebuie închisă. În plus, 17% din publicul acestei televiziuni este reprezentat de persoane care au între 4 şi 17 ani. Adică unii copii se pot transforma în cocalari, practic fără să aibă vreo vină.

Din nou, revin şi-mi susţin părerea că mizeriile care apar la tv nu sunt produsul nevoii de prostie a unor telespectatori slab educaţi, ci mai degrabă rezultatul unor manipulatori care nu au niciun interes să contribuie în vreun fel la dezvoltarea intelectuală a românilor.

Televiziunile nu sunt conduse de oameni proşti. Chiar şi aceste posturi penibile precum Taraf Tv sau Mynele Tv, ori cum era răposatul OTV. Aceste posturi au un public ţintă uşor de manipulat şi de impresionat prin tot felul de porcării, iar când mai apare câte una cu ţâţele goale, deja emisiunea devine senzaţională.

Am citit un comentariu pe mediafax.ro, în care un Alex zicea aşa: „pacat ca se anchid posturi tv numai an comunism se anchide asa posturile tv ni se ia libertatea ancet dar sigur pacat ce timpuri urate traim pacat[…]”. Mă gândeam apoi: cum aş putea să-i explic unuia ca ăsta că nu e ok să fii încântat de un burduhos cu un tricou mulat şi o şapcă Harmani, care plânge că are mulţi duşmani, în timp ce o curvă obosită îşi aruncă şuncile în toate direcţiile? E clar că nu-l voi convinge să schimbe pe National Geographic.

Un alt motiv pentru care cei 4 membri mai răsăriţi ai CNA nu au votat pentru acordarea licenţei a fost ţeapa pe care cei de la Taraf Tv o dau cu mesajele tip dedicaţie. Stau cocalarii şi cântă împreună cu Salam şi, de supărare că sunt invidiaţi că au femei frumoase şi mulţi bani, plătesc ca dobitocii 3€ pentru o dedicaţie cu melodia lor favorită. Rezultatul: melodiile difuzate sunt tăiate şi au o durată de doar 30 de secunde, că e alt cocalar la rând, care aşteaptă s-o cucerească pe vreuna.

În fine, despre familia Prigoană, care practic deţine această televiziune, nu am ce să spun. Nu te puteai aştepta să facă ceva pentru oameni deştepţi, că doar din asta au făcut avere: din gunoaie.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

17 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Alooo, astia intelicentzi uitati-va la National Geografic sau la xnxx.com si mai eliberati-va º()º din creier ceee asa mare indivie pe sarmani tzigani (cocalari ) cu lanturi de aur

    1. Alooo, manelistu’ alecisi,cum ai reusit sa scri „National Geografic” fara greseala!??! Dac vrei sa fii ca ei du-te la tiganii tai si manelizeazate cat vrei, daca nu oi fi deja „colorat”. Neamul Romanesc tinde la mai mult decat un tigan poate pricepe!

  2. rusine ca va puteti permite sa vb asa de persoanele care privesc si asculta aceste posturii tv sau acest gen muzical : ” În fine, despre familia Prigoană, care practic deţine această televiziune, nu am ce să spun. Nu te puteai aştepta să facă ceva pentru oameni deştepţi, că doar din asta au făcut avere: din gunoaie. ” subliniez cuvantul ” gunoaie” pe care lat folosit in acest articol domnul ION POPESCU ,din care categorie banuiesc ca face si dansul parte .

  3. ” subliniez cuvantul ” gunoaie” pe care lat folosit in acest articol ……lat ?!?! lat e capul tau , incultule. mars la scoala !

  4. Daaa,în sfârşit! Ce ar fii dacă s-ar interzice ascultarea acestui gen de muzică? Totuşi nu înţeleg ce caută analfabeţii pe pagină asta. Se pare că nu au citit regulamentul.