Mai există şi medici corecţi?


În timp ce făceam lucruri de o inteligenţă ieşită din comun, învârtind rotiţa de la mouse şi vizualizând ce mai aberează prietenii pe facebook, am zărit imaginea alăturată, foarte cunoscută de altfel, având ataşată o descriere cretină.

Bineînţeles, faptul că e de prin 1987 şi tipa respectivă avea impresia că e de actualitate, nu-i mare lucru – se mai întâmplă. Oricum, de fiecare dată când te uiţi la expresia chirurgului polonez şi la asistentul său care dormea în colţ, după o luptă istovitoare cu moartea, pe care au şi câştigat-o, e imposibil să nu fii impresionat.

„Chiar mai există şi doctori corecţi”

Aceasta este descrierea de care aminteam mai sus: „Chiar mai există şi doctori corecţi…”, făcând referire probabil la situaţia de la Spitatul de Arşi, când a izbucnit scandalul de corupţie în urma căruia au fost arestaţi câţiva medici.

Citeşte şi: Cum plătesc românii pentru reparaţiile piţipoancelor

Normal, cretino, că mai există şi medici corecţi, căci altfel s-ar muri pe capete, ca în Evul Mediu. De fapt, cei mai mulţi sunt corecţi. Iar faptul că le bagi 500 de lei în buzunar înainte de o intervenţie, e problema ta. Nu cred că ţi-ar tăia mâna, în loc s-o coase dacă nu le dai banii respectivi. Bineînţeles, nu trăiesc într-un balon, ştiu că sunt şi unii care te jupesc de bani deşi e datoria lor să te ajute, însă asta nu înseamnă că mai există şi medici corecţi, ci că există unii corupţi.

Mai există şi fotbalişti care fac blaturi, dar de aici nu rezultă că majoritatea fotbaliştilor sunt blatişti. Mai sunt şi poliţişti care iau şpagă, însă asta nu-i face pe cei mai mulţi corupţi. Mai nou, apar mulţi judecători şi procurori anchetaţi pentru fapte de corupţie, dar asta înseamnă că tot sistemul e putred? Imaginează-ţi unde ne-am afla dacă încrederea în justiţie ar tinde spre 0.

Există multe femei uşoare, dar e departe gândul că cele mai multe ar fi astfel.

Mai există şi politicieni care-şi urmăresc doar propriile interese.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

4 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. De obicei vorbesc cei care au avut de a face cu o situaţie din care au ieşit cu un gust amar, gândindu-se că toţi sunt la fel. Şi aici greşesc.

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: