fbpx

Lucrurile pe care nu le va recunoaşte niciodată o femeie

2 min


Pe vremea hi5-ului, piţipoancele pur şi simplu străluceau, distincţia între ele şi restul femeilor era foarte uşor de făcut. Acum totul a devenit altfel. Voi povesti acum într-un mod destul de direct despre semnificaţia simbolurilor piţiponceşti care au ajuns astăzi să fie folosite de o gloată de femei de tot felul.

De ce fac poze cu buzele înfofolite în forma unui cioc de raţă? Simplu. Pentru că vor să le facă să pară mai mari, mai cărnoase şi, astfel, senzuale. De ce asta? Nimic mai simplu: instinct sexual, voluntar sau nu. Asta le trezeşte bărbaţilor interesul pentru că-i duc gândul la sex oral, doar la asta, la nimic altceva, iar femeile ştiu acest lucru. Şi totuşi fac pozele aşa. Nu e ciudat?

Totuşi îşi bagă botox în bot şi apoi, vorbind cu greu datorită noilor accesorii, îndrugă ipocrizia cu „O fac pentru mine, să mă simt mai bine!”.

Dar cu curul lăsat spre-napoi? Nu e acelaşi lucru? Fie că există sau nu, că e de 100m sau nu, că e bombat sau plat, pe facebook se văd foarte des poze în care două fete nevinovate fac o poză faţă în faţă şi, din greşeală, stau aproape în poziţii „capricioase”. De ce?

Din păcate, ele nu vor recunoaşte niciodată că tot ce fac se raportează la bărbaţi, indiferent că e vorba de fard, de buze, de cur, de silicoane.


Ţi-a plăcut?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Proverbul „caută şi vei găsi” vrea să spună că ceea ce doreşti există deja, numai că trebuie să cauţi. Sensul proverbului nu te sfătuieşte deloc să stai şi să aştepţi ceva ce vei primi de-a gata (Colin Turner – ”Născut pentru succes”).
    Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract legal. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul „Info” la adresa de email: cartea2016@gmail.com