Legea junglei încă se aplică vara la noi

2 min


Pentru că tot a plecat de lângă noi un pic căldura, să vorbim un pic despre asta. 🙂 Căldura are efect devastator asupra tinerilor, activitatea nocturnă a grupurilor de plictisiţi înflăcăraţi fiind foarte intensă, iar deranjul cauzat incomodează considerabil restul populaţiei.

Fie că locuieşti în cartierele nu tocmai liniştite din capitală, fie că locuieşti în zonele cu pretenţii, grupurile de tineri care stau până noaptea târziu în faţa scărilor de bloc, în locurile de joacă amenajate pentru copii şi în cine mai ştie ce locuri şi consumă băuturi alcoolice de orice fel, substanţe de orice fel ori semniţe de orice fel :), nu te pot lăsa indiferent.

Asta nu pentru că stau pur şi simplu, ci pentru că la orice discuţie în care vorbesc mai mult de 3 persoane se crează zgomot de fond deranjant în liniştea nopţii, asta ca să nu mai vorbim de cea mai mică glumă proastă care provoacă hohote de râs în cor şi alte nebunii de acest gen.

Şi omul care nu poate să doarmă liniştit cheamă autorităţile responsabile cu păstrarea ordinii şi liniştii publice…

Bineînţeles, după aceasta urmează etichetele cu privire la cel care a sunat: că e individios, că e nef%&¤, că e singur şi trist, că nu are viaţă etc. Pentru că aşa e la noi. Încă.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.