fbpx

Cum să iei la mişto o femeie uşoară, înnebunită după bani (VIDEO)

2 min


Nimănui nu-i plac materialistele şi asta este o certitudine.

Cu toate acestea, sunt destule pe lumea asta şi se pare că o duc foarte bine.

Mai mult decât atât, se arată deranjate atunci când sunt criticate pentru modul lor uşuratic de a trăi şi li se pare că e normal să profite fără să facă nimic altceva decât să renunţe la demnitate.

Dar e bine că sunt şi oameni care, pe lângă că nu suportă acest tip de femeie, încearcă să le dea şi o lecţie.

Mai jos îl vedem pe un cunoscut personaj de pe Youtube, Hooman, cum o face praf pe o tânără domnişoară, materialistă până în măduva oaselor.

Pentru asta, Hooman foloseşte o maşinuţă de fiţe şi un mini-excavator. Parchează într-o zonă populată de astfel de personaje şi nu durează mult până când o materialistă apare. Hooman o invită la o plimbare cu noua sa maşină, dar domnişoara nu are habar că ceea ce urmează, e doar deconspirarea caracterului său.

Pentru început, Hooman îi arată fetei o altă maşină, spunându-i că cea de care era rezemat nu e a sa. Domnişoara îşi schimbă atitudinea şi brusc este „căutată” de iubitul său. Hooman îi spune că a glumit şi că aceea este maşina lui.

Fata revine la atitudinea iniţială, dorind să continue discuţia, dar Hooman îi spune să aştepte câteva momente, după care revine cu un mini-excavator şi varsă nişte pământ în faţa sa.

În cele din urmă îi dă o lopată fetei, pe care o pune să sape, simbolic, după aur, aceasta fiind denumirea materialistelor: gold-digger, respectiv o persoană care aşteaptă să se îmbogăţească rapid, fără efort.

Vezi povestea mai jos


Apreciază şi distribuie


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
1
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
7
Îmi place
LoL LoL
5
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
2
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *