Lătrăii de la antena 3 au furat 10.000 € de la un jurnalist sărac

4 min


Andrei Manţog – un tip inteligent, jurnalist la Revista Kamikaze. Despre el, mi-a povestit o prietenă că este un tip ok. Din câte spune chiar băiatul, s-ar putea să fie puţin dobitoc atunci când bea, dar deh, aşa se întâmplă în cazul multor bărbaţi. Bine, de exemplu gâdea nu are de unde să ştie cum e, că dacă ar inhala câţiva vapori de alcool, i-ar face terci capul ăla imens. El nu ştie de ce nu bea, dar asta e deja altă poveste.

Ei bine, băiatul nostru s-a îmbătat într-o zi şi s-a luat de o tipă, căreia oamenii i se adresează cu „oana stancu”, probabil un fel de jurnalistă, ca restul lătrăilor care sunt asmuţiţi zilnic şi dresaţi să repete până fac spume la gură, chestii precum „băsism”, „Băsescu” sau orice derivă din aceste cuvinte.

Andrei recunoaşte că articolul în care s-a luat de aia era puţin cam mârlănesc şi chiar îi este ruşine de condiţia sa de beţiv pe care îl mai ia gura pe dinainte şi-l face să spună adevărul într-un mod deranjant, să zicem.

Un om inteligent, capabil să gândească singur şi să treacă ceea ce vede şi ce aude prin propriile filtre, este conştient că ce se întâmplă la antena 3, ce s-a întâmplat în ultimii ani, totul este un circ menit să manipuleze prostimea în aşa fel încât să-i aducă într-un punct în care să lucreze, fără voia lor, pentru şeful lătrăilor, care între timp s-a pus cu burta pe carte, într-un loc liniştit.

Oana aia, fiind atât de afectată de un articol despre care toată lumea ştia că este un pamflet, cu excepţia ei probabil, s-a supărat atât de tare, încât l-a dat pe băiatul nostru puţin pe mâna lungă a legii. Mână despre care tipa a spus lucruri cumplite de-a lungul timpului, dar nici asta nu mai contează. Femeia s-a simţit jignită şi are tot dreptul să-şi caute dreptatea. Aşa că s-a gândit ea că ar fi bine să ceară în instanţă 2 milioane de euro!, pentru că s-a simţit păgubită moral, acuzându-l pe Andrei de tentativă de viol, în condiţiile în care cei doi probabil nici nu s-au întâlnit vreodată. Judecătoarea a fost profund afectată, fapt pentru care i-a dat câştig de cauză tipei de la latrină, obligându-l pe Manţog să-i plătească daune de 10.000 €.

Faptul că badea face spume la gură în fiecare moment al zilei, repetând fanatic chestii legate de Băsescu şi insultând judecători, procurori, politicieni, jurnalişti sau orice fiinţe care nu sunt de acord cu scatofilia, este total lipsit de importanţă.

Faptul că gâdea şi restul găştii de fătălăi mint în fiecare zi oamenii, jignind pe faţă persoanele capabile să gândească, de care pomeneam mai sus, din nou, nu reprezintă nimic.

Tot ceea ce contează este că o femeie de la antena 3 a fost jignită într-un mod cumplit, iar faptul că în fiecare seară, toată gloata de mamifere dresate să atace, jignesc pe toată lumea, inclusiv alte femei, iar nu înseamnă mare lucru.

Sincer spun, mi-e scârbă când trec pe lângă un televizor pornit, prin nu ştiu ce magie neagră, pe antena 3, şi aud nonstop cuvintele pe care le pomeneam mai sus. Nu pot să-mi imaginez ce se petrece în creierul, mic ce-i drept, al unui telespectator înfocat, încântat chiar de mizeriile pe care le aude zi de zi pe acest post infect, care a ajuns mai dăunător decât otv.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.