Justin Bieber va fi expulzat?

2 min


petitie justin bieberDupă nefericita veste că va concerta în august la Bucureşti, isteria îi cuprinde din nou pe fanii hiperstarului canadian, Justin Bieber, însă de data aceasta este vorba despre o veste tristă! Pentru ei, că pentru cei care nu-l prea înghit, e o veste bună.

O petiţie online umblă din monitor în monitor şi abia aşteaptă să fie semnată! Este vorba despre petiţia prin care se cere revocarea cărţii verzi şi trimiterea la origini, adică în Canada, a artistului, iubit îndeosebi de copile care se miră de apariţia părului pubian, respectiv Justin Bieber. Petiţia a fost semnată de peste 100.000 de persoane şi aşteaptă o reacţie de la omuleţii lui Obama.

Cică în State nu e ca la noi. Acolo se pare că petiţiile online, lansate de orice debil, dacă adună suficiente semnături, chiar sunt băgate în seamă de cineva de la Casa Albă, indiferent că ceri schimbarea imnului cu o melodie de la limboasa aia de Hannah Montana, ori că ai nevoie urgentă de un meniu de la mec.

Micuţul cocalar a fost arestat săptămâna trecută pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise, opunere la arest şi conducere cu un permis expirat, însă n-a părut prea afectat din această cauză. 

Deşi ideea cu alungarea lui Bieber nu e nouă, în ultima vreme spiritele s-au încins şi astfel a rezultat petiţia care spune că Justin Bieber e o ruşine pentru muzica pop americană şi că este un exemplu negativ pentru cretinii tinerii, şi în special cretinele tinerele care sunt obsedate de acesta.

Şi dacă tot şi-a luat bilet pentru a plecat în spaţiu, să sperăm că e doar dus.

Succes petiţiei!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

9 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Ma pizda, in primu’ rand, cine te crezi sa-l faci asa pe Justin? Javra autista ce esti, tu nu valorezi nici cat o soseta de a lui. Mai mult, macar el a fost conceput de ai lui pentru ca au vrut un copil, nu ca li s-a rupt prezervativul, adica [,] cazul tau. Sper ca intr-o zi sa fii pedepsita pentru ca ai urat atat de mult un suflet curat, care doar face greseli din cauza depresiei prin care a trecut si probabil trece si in prezent.

    1. În primul rând, îmi dau seama că eşti ori proastă, ori slab dezvoltată din punct de vedere intelectual. În al doilea rând, sper să-ţi revii. Dar să ştii că din prostie e cam greu, deci roagă-te să treci peste faza asta. Un suflet curat, auzi…uneori mi-e jenă şi frică să mă gândesc că există posibilitatea să am şi eu o fată ca tine.

  2. Mai baieti, din 5 comentarii, 2 sunt de la curve retardate de vreo 14 ani. V-ati convins ce fel de fiinte sunt minorele Romaniei ?

  3. First, who wrote on it , imbecile or moron is either . Secondly we as a people we must not judge others . When somebody to dress , to sing and look like good looks of Justin Bieber ” call me ” . I’m listening and involving others casi Justin.B does not seem fair to judge it because we’re the artist , haters on this artist . I ‘d be jealous if someone I would not barfii , swearing and ignore the suit would talk with that person and even I would imprietenii with that . In conclusion you do not catch you comment on this artist as he worked to get where he is now , that is very very high. All those who do not like Justin Bieber has not commented so because we both know you’re super envious . So remember when you want to make a comment on someone , that: – Your opinion matters tomorrow , not today !

  4. Ma pis pe toate comentariile voastre negative asupra artistului maret Justin Bieber . Ma bucur ca o sa vina in Romania sa concerteze . Sa va vad fetele voastre atunci. El e frumos nu ca voi javrelor !!!