fbpx

Jaf de sute de mii de lire comis de doi români în Anglia

2 min


Doi români care făceau parte dintr-un grup infracțional organizat au spart bancomate din întreaga Anglie. De la nord de Blackpool până în Brighton, pe coasta de sud, hoţii au strâns în doar trei zile o sumă incredibilă: 1,373,640 de lire sterline.

Jaful a fost comis în Anglia şi a fost posibil cu ajutorul unui virus informatic cu care au fost infestate peste 51 de ATM-uri, conform site-ului stiridiaspora.com.

T. Bortoș de 36 de ani și G. Paladi, complici la Marea Lovitură, și-au recunoscut faptele în fața magistraților, informează Daily Mail.

Chiar dacă Bortoș nu este acuzat că ar fi pus virusul chiar el, acuzarea a declarat că el era într-o poziţie în care i se dădea încredere în interiorul găştii criminale.

Conform interceptărilor telefonice Bortoș se afla la ATM-ul cu numărul 39 în momentul în care a fost ridicat de poliție, se arată în referatul procurorilor.

Curtea a stabilit că Paladi a accesat personal 15 bancomate din Portsmouth, Bognor Regis, Brighton, Liverpool şi London, din care a sustras 554.860 lire sterline.

Oricât am încerca şi ne-am bate cu pumnii în piept că românii sunt muncitori cinstiţi, nu putem avea o imagine impecabilă în străinătate. Însă nu suntem nici pe departe atât de nenorociţi precum ne consideră străinii, în special cei din Marea Britanie.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.