fbpx

Jachete pentru fiecare!

2 min


Scundă, înaltă, slabă sau plinuţă, indiferent de cum arăţi, eşti perfectă aşa cum eşti! Însă, asta nu înseamnă că îţi vei găsi imediat şi o jachetă perfectă! De aceea, te sfătuiesc ce tip de haină să alegi pentru a fi pusă în valoare!

FETELE SCUNDE – Dacă eşti scundă şi delicată, cel mai bine ţi se potrivesc jachetele scurte, până în talie! Îţi alungesc picioarele şi te fac să pari mai înaltă! Dacă ai purta o jachetă lungă, tricotată, ai părea şi mai scundă. Iar dacă mânecile sunt prea lungi, nicio grijă! Pur şi simplu îndoaie-le până la cot şi gata! Şic, şic, şic!

FETELE ÎNALTE – Fetele înalte văd tot ce mişcă, pentru că de acolo de sus, pot vedea foarte bine lumea din jurul lor. Încă un avantaj: lor le stă bine şi cu o jachetă scurtă, dar şi cu o jachetă până la genunchi! Chiar şi jachetele până în talie conturează silueta. Doar jachetele foarte scurte nu sunt indicate! Nu vrem să pară ca şi cum ar fi intrat la apă!

FORMA DE PARĂ – Cea mai cunoscută vedetă care are această formă a corpului este Kim Kardashian. Dacă eşti şi tu înzestrată cu o asemenea siluetă, atunci cel mai bine ar fi să porţi jachete cambrate. De ce? Pentru că ele îţi pun în evidenţă talia, devenind astfel punctul de interes. Dacă nu eşti mulţumită de posteriorul tău, de tipul J. Lo, atunci poartă o jachetă trapezoidală. Aceasta îţi va ascunde posteriorul!

Spor la cumpărături!


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Loredana

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *