A infectat peste 300 de bărbaţi cu HIV pentru a se răzbuna

4 min


Există oameni pe această lume, care nu au capacitatea de a conştientiza acţiunile pe care le întreprind.

O studentă din Kenya a băgat boala în cunoscuţi, dezvăluind că a infectat până acum cu virusul HIV peste 300 de bărbați.

„22 septembrie 2013 este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Am mers din petrecere în petrecere. M-am îmbătat, iar când m-am trezit, făcusem sex cu un băiat.” declară tânăra.

Să vedem: tipa merge la o petrecere, bea peste măsură până ajunge să i se pară atrăgător şi veceul, după care merge într-o debara cu un tip oarecare şi îşi face de cap cu el. Apoi adoarme, cel mai probabil în propria vomă şi se trezeşte dimineaţa lângă ăla cu care şi-a tras-o.

„Am descoperit că sunt infectată pozitiv. L-am confruntat cu adevărul, însă nu a recunoscut. Am fost deprimată și am băut ca să mor. Chiar am cumpărat otravă. Durerea era de neîndurat. Cum să înfrunt lumea? Mi-am dezamăgit părinții. Voiam să termin cu viața. Viitorul meu era ruinat. Cumva, cineva trebuia să plătească”, mai spune aceasta.

Unii au spus că era mai bine dacă își ducea planul până la capăt.

„Mi-am acceptat până la urmă soarta și am promis să îi fac să sufere pe toți bărbații care îmi ies în cale. Știu că sunt atrăgătoare, iar bărbații căsătoriți și necăsătoriți sunt topiți după mine. Am îngropat în mine fata bună și am devenit o fată rea. Scopul meu era să infectez cât de mulți posibil.” afirmă femeia, simţind nevoia de răzbunare.

Da, cam atât de tâmpită e tipa. După ce că nu e în stare să se comporte ca un om atunci când bea mai mult de două pahare, fata s-a decis să se răzbune! Bravo, tu!

Dar care e cel mai bun mod de a te răzbuna după ce ai fost infectată cu HIV? Bineînţeles, infectând oameni la întâmplare şi comportându-te în continuare ca o zdreanţă.

Ce contează că oamenii ăia nu au nicio vină cu faptul că nu eşti în stare să-ţi ţii chiloţii pe tine? Sunt bărbaţi şi trebuie să sufere, pentru că un bărbat ţi-a dat virusul! Să crape toţi!

„Am infectat 324 de bărbați, dintre care 156 studenți la aceeași Universitate ca și mine. Restul bărbați căsătoriți, lectori, avocați, celebrități și politicieni”, mai spune fata.

Serios vorbind, trebuie să ai grijă cu cine împarți patul.

Deși pare o distracție, lucrurile s-ar putea schimba dramatic, iar viața ta ar putea fi ruinată.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
2
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
3
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.