Încă un eveniment cretin a avut loc la metroul din Bucureşti

4 min


Despre „Ziua fără pantaloni la metrou” şi inutilitatea acestui eveniment a aruncat câteva cuvinte în scârbă Radu, aici. Tot acolo vei citi câte ceva şi despre organizatorul evenimentului, despre cum se ocupă el cu nimic şi faptul că a face nimic înseamnă totul pentru el.

Deşi m-am chinuit câteva secunde, îndreptându-mi atenţia către evenimentul pe care un hipster pletos s-a gândit să-l copieze de la americani, respectiv a umbla în chiloţi prin metrou, nu am reuşit să găsesc nici măcar o fărâmă de explicaţie la mişto, darămite logică. În fine, găseşti mai multe detalii despre prostia asta la Radu.

Acum să discutăm despre un alt mega-eveniment pe care acelaşi hipster pletos s-a gândit să-l copieze, ghici de unde! – da, ai ghicit!, tot de la americani, respectiv Frozen Bucharest.

Pe scurt, hipsterul ăsta a adunat mai mulţi hipsteri fără ocupaţie – probabil aceiaşi care au umblat în chiloţi prin metrou le celălalt eveniment important, şi împreună s-au hotărât să stea nemişcaţi timp de câteva minute, ghici unde! – da, ai ghicit, tot la metrou! (uau, eşti în formă azi!). Adică efectiv să stea ca mobila prin staţie, încurcându-i pe oamenii ăia de la Unirii, care numai de căcatul lor de eveniment nu aveau chef. Măcar dacă se desfăşurau şi ei pe la Preciziei sau în altă staţie unde nu se duce nici dracu’.

Ideea evenimentului, care în realitate nu este un eveniment, ci mai degrabă opusul a ceea ce înseamnă eveniment, a fost explicată de hipster, care zicea ceva de genul:[pull_quote_center]Intenţia noastră este să blocăm călătorii prin faptul că vom sta nemişcaţi, iar asta doar pentru a-i face pe oameni să se gândească puţin asupra direcţiei în care vor să meargă.[/pull_quote_center]

Hipstere, nu ştiu cum să-ţi zic, dar, în general, oamenii care folosesc metroul se cam grăbesc şi ştiu destul de bine unde se duc, adică nu trebuie să se gândească deloc asupra direcţiei în care vor să meargă. Cel puţin aşa îmi imaginez eu, că nu mă urc în metrou la Universitate, ştiind că am de ajuns la Politehnică, însă mă opresc în Berceni, că am văzut la Unirii o gaşcă de hipsteri nemişcaţi care m-au pus pe gânduri.

Întrucât Metrorex nu fusese de acord nici cu prima prostie, aia cu pantalonii jos la metrou, bineînţeles că nici de data asta nu şi-a dat acordul pentru evenimentul hipsterilor, spunându-le că orice ar încerca ei să demonstreze prin chestia lor penibilă şi prostuţă, nu face decât să aducă prejudicii de imagine companiei şi că ar fi mai bine să-şi vadă de treabă în altă parte.

Poate ai zice că-s hater şi că îl invidiez pe tipul pletos, că el e mare organizator de evenimente şi eu doar scriu despre cât e el de penibil, însă nu ştiu dacă ai dreptate. Poţi încerca totuşi să mă contrazici.

Există o puzderie de lucruri reale pe care le-ar putea face tipul, având în vedere faptul că pare să aibă o influenţă asupra grupului de ciudăţei cu care o arde pe la metrou, însă alege să nu facă nimic şi să se comporte de parcă ar fi făcut cine ştie ce mare căcat. Trist.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.