Încă o dovadă că oamenii sunt teribil de proşti


Nu e ceva nou faptul că cei mai mulţi bani în zilele noastre se câştigă foarte uşor din manipularea prostimii. La noi pare să funcţioneze foarte bine treaba asta, întrucât televiziunea a ajuns, treptat, o hazna din care cu greu mai poţi scoate ceva de calitate. Adică e mult căcat la TV!

Însă căcatul ăla mult produce bani grei, întrucât oamenii nu dau doi lei pe creierul lor care le putrezeşte în căpăţâni şi preferă să se complacă în mediocritate decât să încerce să-l folosească. Iar punctul ăsta slab a fost exploatat la maxim de unii care au înţeles cât de uşor sunt oamenii de impresionat când le arăţi o curvă penală şi faci mare vedetă din ea, deşi nu reprezintă nimic pentru omenire.

Citeşte şi: Cine e Bianca Drăguşanu şi de ce o vezi la TV?

Un bun exemplu este Kim Kardashian. Probabil ai auzit de ea. Dacă nu, mai bine ieşi de aici cât poţi, întrucât s-ar putea să fii curios după aia. Revenind, Kim asta nu a făcut nimic niciodată, iar simpla ei existenţă şi faptul că este o curvă penală i-au adus faimă şi bani.

Kim Kardashian, deşi are un metru, spune despre ea că este actriţă şi fotomodel. Trebuie să recunoaştem că are un cur interesant, însă asta nu înseamnă că e vreo zeiţă. Deşi se crede actriţă, singurul ei film notabil este un porno, „scăpat” pe net prin 2007, când s-a filmat cu prietenul ei cocalar în timp ce făceau sex. Super tare, nu? Nu.

De atunci a căpătat notorietate şi prostimea a început s-o bage în seamă, devenind mare vedetă prin nişte reality-show-uri de căcat, la care se pot uita numai tembelii fără ocupaţie. Ca orice divă dornică de afirmare şi fără niciun fel de demnitate, a pozat goală pentru mai multe reviste, printre care şi Playboy. Devenită curvă cu acte în regulă, Kim a ajuns să facă foarte mulţi bani, demonstrând încă o dată că nu-ţi trebuie niciun fel de talent pentru asta.

Citeşte şi: Cum ajungi vedetă fără să ai vreun talent

Apogeul prostiei în ceea ce o priveşte pe Kim Kardashian va fi atins în momentul în care fanii ei vor începe să-i cumpere cartea. Stai liniştit, nu va scrie ceva interesant, întrucât idioţii nu pot fi încântaţi de chestii inteligente. Diva internaţională va scoate o carte cu poze selfie, cu preţul de circa 20$, iar destui cretini o vor cumpăra.

Pune-te puţin în locul unuia care ar cumpăra o astfel de carte. Cum te-ai simţi ştiind că ai dat nişte bani pe câteva imagini cu o paraşută, făcute în excursiile ei, în timp ce aia se distra şi tu probabil munceai sau cereai bani de la părinţi. Ţi-e scârbă? Foarte bine!

Mie mi-e silă să mă gândesc la genul ăsta de oameni.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: