Încă o babă a fost violată de un tânăr cretin

4 min


Un tânăr de 23 de ani, de unde altundeva decât dintr-o comună vasluiană, a făcut dragoste cu forţa cu o femeie care putea să îi fie bunică.

Petrică, un tânăr din Bogeşti, Vaslui, este acuzat de poliţişti că într-una din nopţile trecute, când l-a apucat cheful de sex, a apelat la cea mai apropiată variantă, o bătrână care locuia în vecinătatea sa.

Deşi o ştia pe bunică de când era mic, băiatul a dat buzna în casă şi s-a urcat peste ea în pat. Mai mult, în timp ce îşi făcea meandrele cu ea, Petrică a pus-o pe femeia în vârstă de 68 de ani să îi vorbească murdar, pentru a-i amplifica plăcerile.

Un om care nu gândeşte cu picioarele, sigur şi-a pus, cel puţin o dată în viaţă, următoarea întrebare: ce plăcere poate avea un cretin în timp ce face dragoste cu o babă? Babelor, fără supărare, dar chiar nu sunteţi bune. Şi voi ştiţi asta. Sigur ştiţi că femeia, prin natura sa, a fost concepută să fie atrăgătoare până la o anumită vârstă. Numai Petrică şi cei ca el nu ştiu.

Bineînţeles, unele femei nu acceptă asta şi recurg la tot felul de modificări, care de cele mai multe ori nu sunt în avantajul lor.

„Băi, da’ eşti bună!”

În timp ce îi dădea indicaţii victimei sale despre ce trebuie să facă pentru a-l satisface, Petrică i-ar fi şoptit încurajator: “Băi, da’ eşti bună!”.

Iniţial, mă gândeam că Petrică e doar un lăbar care nu mai văzuse în viaţa lui o femeie şi că ar fi în stare să se iubească cu orice are un nume şi mişcă. Dar, se pare că Petrică era convins că baba aia chiar era bună şi că este un norocos că face dragoste cu ea.

Timp de câteva ore, cât prietenii săi păzeau intrarea în curte, băiatul a batjocorit-o pe bătrână, iar când aceasta a început să plângă şi să îl implore să o lase în pace, animalul i-a umflat ochii babei.

Ai înţeles, da? Petrică nu era singur! A venit cu prietenii lui, probabil şi ei iubitori de babe, care au stat de şase, cât timp vedeta serii a făcut dragoste nebuneşte cu bătrâna.

Abia către dimineaţă, când agresorii au plecat, bătrâna a început să strige după ajutor, până când un vecin a auzit-o şi a alertat poliţiştii. Agenţii de poliţie l-au identificat imediat pe agresor şi l-au arestat pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu.

Aşadar, ce poate simţi un animal retardat, cum este Petrică, atunci când se duce în casă peste o babă şi face dragoste cu ea?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
1
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.