Încă nu le-am văzut pe toate pe facebook

2 min


admineDe când reţeaua de socializare a explodat, mi-a fost dat să văd multe anomalii sociale, de la cocalari şi piţipoance sau pagini fără noimă cu sute de mii de aprecieri până la articolele viralizate ale lui Radu F. ori isteria cu Justin Bieber în România. Ah, să nu uit de Zmenta, care râde de toţi bastarzii fără creiere de pe internet, eventual îi imită sau le răspunde la întrebări, şi asta e tot ce produce el, cu asta este el util societăţii online (e persoană publică, şşşttt). Totuşi, trecuse ceva vreme de când nu mai întâlnisem ceva care să mă impresioneze cu adevărat.

Citeşte şi: Scrisoare deschisă către Radu F. Constantinescu sau ISTERIE! Justin Bieber va concerta la Bucureşti în august sau Cine e Zmenta ăsta, domnule?

Am găsit o pagină care se vrea a fi un fel de service al paginilor de copile transpirate după Bieber. Nu mi-ar fi atras atenţia dacă nu ar fi avut, ATENŢIE!, 25.500 de aprecieri, ceea ce m-a făcut întru totul invidioasă. Se numeşte Sfaturi pentru adminiDacă aveţi o pagină de facebook, în special
dacă sunteţi admine, şi aveţi orice fel de problemă, puteţi apela cu încredere la adminele acestei pagini, nu vă lăsaţi păcălite de faptul că în majoritatea comentariilor, unele admine se plâng că nu le sunt onorate comenzile :)). Se oferă şi premii, după cum urmează:
1. Premiul pentru originalitate.
2. Premiul pentru cel mai mare ajutor acordat adminilor.
3. Premiul pentru unele dintre cele mai frumoase comenzi.

Le sugerez adminelor să se înscrie şi-n profitshare şi să ofere comisioane pentru comenzi, probabil ar avea un succes colosal.

Mă-ntreb, fetele astea ce părere vor avea despre ele când vor trece de 20 de ani?! :))


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.