fbpx

15 imagini care te vor face să-ţi fie frică de soare

3 min


Dacă ai stat vreodată prea mult la soare, ar trebui să ştii cam cât de dureroase sunt arsurile solare. Pe lângă acest fapt, probabil arătai cam ciudat, iar prietenii făceau mişto de tine. Lăsând gluma la o parte, pe lângă aspectul fizic neplăcut, arsurile solare pot duce şi la creşterea riscului de cancer de piele.

S-ar putea să ştii, dar dacă stai ca un om normal la soare, acest lucru are şi efecte pozitive. Pielea bronzată ştim că este apreciată (ştim cu toţii că piţipoancelor le place să creadă că arată ca braziliencele, deşi ajung să se confunde uşor cu tinerele de etnie), iar expunerea la soare are un rol pozitiv în combaterea stărilor depresive. De asemenea, favorizează sinteza de vitamina D, intervenind astfel în combaterea rahitismului (la copii) şi a osteomalaciei (la adulţi) – prin favorizarea absorbţiei calciului şi fosforului din alimente şi fixarea lor în oase.

Totuşi, dacă vrei să arăţi prea bine, ori uiţi să te mai ridici de la plajă, s-ar putea să ajungi într-una din situaţiile de ma jos.
[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://www.cespun.eu/imagini-care-te-vor-face-sa-ti-fie-frica-de-soare/2/”]« Pagina 2 din 7 »[/button]


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *