fbpx

Greşeli mari din filme pe care le credeai perfecte!

7 min


Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografică, care au avut bugete de producţie uriaşe şi un succes comercial pe măsură, au şi o mulţime de greşeli şi inexactităţi.

Fie că apar în cadru membri ai echipei de filmare sau obiecte care nu corespund vremii în care se desfăşoară acţiunea, fie că decorul capătă un aspect diferit de la o secvenţă la alta, numeroase greşeli s-au strecurat în filmele produse la Hollywood. În majoritatea cazurilor, aceste erori trec neobservate de spectatori, dar nu şi de criticii de film, care taxează dur greşelile flagrante care au scăpat procesului de editare.

De la „Ziua Independenţei“ la „Terminator“ sau „Inimă neînfricată“, toate fac parte din categoria filmelor de succes care au avut parte de greşeli de producţie. Iată o listă cu unele dintre cele mai evidente inexactităţi, întocmită de publicaţia „Rolling Stone“.

„North By Northwest/ La nord, prin nord-vest“ (1959)
Acest thriller de spionaj este considerat unul dintre cele mai bune realizate de Alfred Hitchcock, dar este, de asemenea, cunoscut pentru această gafă: un băieţel îşi acoperă urechile înainte ca împuşcăturile să înceapă în cafeneaua Mount Rushmore.

Continuarea pe pagina următoare


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
1
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *