Google strânge bani pentru refugiaţi. Pentru fiecare leu pe care îl dai, Google mai pune unul


Dacă ai intrat azi pe Google, sigur ai văzut un mesaj nou din partea companiei. Vizitatorii site-ului Google sunt întâmpinaţi de un mesaj prin care compania din spatele motorului de căutare face un apel la donaţii pentru refugiaţi.

Cei care apasă pe butonul „donează” află că Google va echivala suma obţinută din donaţii, scopul fiind să se strângă 10 milioane de euro.

„Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord se confruntă cu o criză de imigranţi – cea mai mare de la al doilea Război Mondial. Google a donat 1 milion de euro organizaţilor care oferă asistenţă umanitară şi te invităm să ni te alături printr-o donaţie chiar azi. Pentru a dubla impactul contribuţiei tale, Google va echivala primele 5 milioane de euro strânşi din donaţii, până când împreună vom strânge 10 milioane de euro”, se arată în mesajul postat de Google.

Donaţiile vor fi distribuite organizaţiilor care îi ajută pe refugiaţi şi imigranţi cu hrană, apă, servicii medicale şi adăposturi.

Adepţii teoriilor conspiraţioniste sunt cât se poate de speriaţi, întrucât refugiaţii, pe lângă sprijinul Germaniei şi al celorlalte ţări care i-au primit cu braţele deschise, mai primesc tot felul de ajutoare financiare din partea marilor corporaţii. Aşadar, în cazul în care ar fi adevărate afirmaţiile conform cărora s-ar ascunde cine ştie ce terorişti printre imigranţi, treburile ar fi, atât serioase, cât şi amuzante, căci, practic, teroriştii ar fi ajutaţi pentru a-şi îndeplini planurile. Bine că nu e adevărat, nu?

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Internaţional

Nu rata: