Ghiţă ciobanul sau conexiunea între facebook şi ţâţa oii

4 min


ghita_10462200Eu am câteva luni de când mă tot întreb cum dracu’ o fi să fii fan Ghiţă ciobanul?! Dacă povesteşti unui om care habar n-are despre idolul tău Ghiţă şi despre ce vrea el de la viaţă, s-ar gândi că „ciobanul” este atât de des întâlnitul nume de familie. Dar nu, este pe bune un cioban, un oier băgat pe gât opiniei publice de Vodafone prin numărul interminabil de reclame scabroase în care îl distribuie.

Cine e Ghiţă?!

Am înţeles, Ghiţă este simplitatea întruchipată, este imaginea pură a caşului natural şi conexiunea perfectă între facebook şi ţâţa oii, iar naturaleţea de care dă el dovadă este de o valoare sentimentală inestimabilă, dar astea sunt valabile pentru orice cioban, nu? Zic. Ciobanii de la noi au în medie fix 6 clase. Sau el e mai cu moţ? Nu spun că e prost, dar e cioban, un cioban face bani grei şi n-avea logică să mai facă şi şcoală, însă asta face ca nivelul social să fie foarte jos, undeva-ntr-un loc călduros, adică-n lâna oii. Asta îi e soarta, iar Vodafone a făcut o mişcare bună NUMAI pentru că România asta e o ţară plină de oameni miloşi, naivi, prea uşor de impresionat şi manipulat. Voi chiar credeţi că mesajele alea de pe facebook sunt scrise de el?

ghita2Vreau să-mi spuneţi un singur motiv pentru care ar trebui să respect, susţin şi ce mai faceţi voi de-l iubiţi pe-ăsta, mai mult acest cioban decât oricare altul de la mine din fundul Moldovei de pe-un deal ales la întâmplare, numai să aibă o stână. Un singur motiv! VĂ SPUN EU, SINGURUL MOTIV E CĂ ACESTA APARE OBSESIV LA TELEVIZOR!!! Iar eu nu mă uit la TV, deci nu-l văd decât datorită mizeriilor care apar pe internet cu el din cauza că voi susţineţi asta.

Astfel, le scriu…

Dragă Vodafone,

Pot accepta faptul că nu suntem singuri în Univers şi că extratereştrii s-au abonat la voi (chiar o să-mi folosesc minutele rezonând cu ei), pot accepta şi faptul că robotul Curiosity de pe Marte are conexiune în reţeaua voastră şi pot intra ieftin în videocall cu ce-i pe-acolo, dar nu mai pot accepta faptul că-mi băgaţi un cioban pe gât ca şi când ar trebui să mă atingă în vreun fel falsitatea pe care o afişează lăsând impresia că are vreo legătură cu tehnologia şi nesimţirea cu care-l manevraţi ca pe o păpuşă.

Fiind clientă a voastră încă de pe vremea când un minut naţional costa 36 de cenţi, când verdele nu era al Cosmote-ului, ci încă al vostru şi Ghiţă nici nu ştia că există Vodafone, pentru că probabil nu ştia nici de Connex, consider că sunt în măsură să spun că a venit vremea să vă doară-n cur că aţi mai pierdut un client din cauza ciobanului. Dar şi câţi au venit…

Oricum, azi am boicotat şi am plecat la Orange, dar promit că dacă vor veni şi ăştia cu vreun vidanjor pe viitor, pe care să-l bage pe gât opiniei publice în mod nesimţit, mă voi reorienta, că oferta e mare.

Cu drag,
o-nesimţită-fără-suflet-şi-insensibilă-care-nu-iubeşte-oierii


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

23 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Eu il apreciez ca s-a descurcat bine. A facut o gramada de bani si are publicitate pentru magazinul sau. Oare are si Vodafone procent din vanzari? :))

 2. Draga Lisa, vb aiurea in panonia mea….mai bine fa ceva util pentru omenire si taci. Pacat ca am inteles ca esti super ok…dar esti degeaba. Deci GUUUUURAAAAAA mica si joc de glezna ca poate te-ai ingrasat prea mult de ignat si de asta faci asa))

 3. Lisa, fato, nu ma angajezi de bodyguard ? A inceput INVAZIA CIOBANILOR la tine pe blog, trebe un baiat langa tine sa te apere…si chiar mai mult…. :))

     1. Disperatule, mă sperii. Ai lăsat aici un comentariu retard şi ai senzaţia că ai ajuns să-mi cunoşti caracterul doar pentru că nu am chef de glume proaste?! Şi-ncă am avut răbdare în primă fază.

 4. Nu draga mea Lisa din Dorohoi,nu sunt Ghita…doar ca mi se pare de rahatel sa te iei de un omulet care munceste maxin de mult in locuri izolate ,din simplu fapt ca a dat norocul peste stana lui :). Oricare ar fi in locul sau ar face la fel. Numai bine si La Multi Ani

  1. Nu am nicio problemă cu norocul şi cu stâna omului, cu atât mai puţin cu munca lui. De fapt, tocmai asta e ideea, eu am o problemă cu Vodafone pentru că-l bagă pe gât opiniei publice în mod obsesiv. Sănătate

 5. Da, sunt perfect de acord cu dvs. Numai ca ceea ce ai scris era cam la adresa personajului Ghita oierul, el fiind victima colaterala. In fine… ai dreptate in ceea ce priveste Vodafone, astia sunt atat de disperati ca au pierdut teren in telefonie ca oboseste lumea cu reclame slab facute si bagate zilnic pe gat dupa modelul Vara nu dorm. numai bine