fbpx

Foamea ziariştilor stăpânită de moartea lui Nelson Mandela

2 min


La scurt timp de la decesul regretatului  Paul Walker, care a murit într-un accident de maşină, un nou deces va umple pagini întregi de internet, cu articole care mai de care mai lacrimogene şi, nu în ultimul rând, mai cretine.

Este vorba de moartea lui Nelson Mandela (1918-2013).

Fostul preşedinte al Africii de Sud a murit pe data de 5 decembrie 2013, la locuinţa sa, înconjurat de familie, fiind cunoscută starea precară de sănătate a acestuia.

nelson mandela a murit

După decesul lui Paul Walker, retina mi-a fost bombardată de texte stupide şi de articole imbecile, care nu aveau niciun scop, bineînţeles, în afară de obţinerea de profit de pe urma celor mai slăbuţi, pentru care senzaţionalul de tip cancan reprezintă singura lectură din viaţa lor. Nu era suficient oare să ştim cine a fost, ce a realizat, că a murit şi din ce cauză? Trebuiau să apară sute de articole inventate despre ce a declarat pisica sa, ori alte ipoteze şocante despre moartea lui?

De la terorist, cum era numit de adversarii săi politici, la deţinut şi apoi la laureat al Premiului Nobel pentru Pace (1993), cu o viaţă tumultuoasă, Nelson Mandela a plecat dintre noi, făcându-ne să-l privim ca pe un martir, cu admiraţie şi respect, lăsând parcă o urmă de regret că nu există mai mulţi oameni ca el.

Dar de aici până la titlurile neobişnuit de caraghioase ce vor apărea din nou în presă, e cale lungă.

Tu, ziaristule, spune-mi cât ai suspinat şi ai plâns la aflarea veştilor că Paul Walker sau Nelson Mandela au murit! Deloc? De ce? Nu-ţi plac maşinile?


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. omul asta a executat si a comandat atentate cu bomba si multe alte atrocitati! nu doar adversarii lui spun ca a fost un terorist, ci si faptele lui! premiul nobel pt pace este inmanat doar tiranilor si teroristilor, iar numarul mare de premii noble pt pace exista pt ca nu exista pace. ironia vietii, sa crezi in eroii oficiali desemnati prin premii, diplome si de „ziaristi de curte”.