fbpx

Fete uşoare în Bucureşti

3 min


Pentru că internetul s-a haladit, iar realitatea şi mai rău, curvele sunt tot mai greu de găsit prin Bucureşti. Oamenii sunt destul de disperaţi să le găsească uşor, aşa că se rezumă la a da search pe google şi la a-şi lua ţepe pe site-urile de căcat. Sau de iluzii, mă rog.

Oamenii le vor pe Facebook. Ele există, dar nu le găseşti dacă scrii acolo pe search „curve din Bucureşti”, pentru că Facebook nu se ocupă cu d-astea. Nici în grupurile special create în acest sens nu ai prea mari şanse de succes, pentru că există prea multă superficialitate în profile, prea multe fotografii de pe google sau din filme porno şi tot aşa.

Ce rămâne de făcut? E simplu, dai search la cuvinte cheie precum brunetha, skumpika, dulce, tha, printesa, şi dacă-ţi pui mintea puţin la contribuţie e posibil să mai găseşti câteva. Dar atenţie, să nu cumva să-ţi pui mintea la contribuţie prea mult, că rişti să realizezi că nu aşa găseşti curve. E la limită raţionamentul. Tu caută-le, vezi cum arată, vezi cum se prezintă, apoi dă-ţi câte palme vrei şi fă ceva cu viaţa ta.

Pentru că ştim că ai vrea câteva profile de fete uşoare, am realizat o listă pe care o găseşti mai jos.

 

exemple

Una peste alta, e foarte ok să vrei din când în când să te descarci, fie că eşti sau nu însurat, dar putem pica de acord cu toţii că nu e ok să foloseşti prea mult internetul în acest scop, pentru că din păcate ne lovim de extrem de multe capcane, fie de soft, fie de bătaie, fie de rămasfărăbani, fie de boli. Un pic de discreţie fraţilor, o mică atenţie. În general se merge cel mai bine pe recomandări. E mult mai sănătos şi mai sigur, riscurile sunt minime, raportat la piaţă. Succes!


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.