fbpx

9 femei tinere şi frumoase, măritate cu milionari bătrâni

7 min


Sunt convinsă că poţi da numeroase exemple de cupluri ciudate.

Însă atunci când auzi despre o femeie tânără şi foarte frumoasă care se mărită cu un bărbat muuult mai bătrân, dar putred de bogat, primul lucru care îţi vine în minte când încerci să-ţi explici cum au ajuns cei doi împreună, cu siguranţă nu este iubirea.

Iată mai jos câteva femei super-frumoase, care s-au măritat cu bărbaţi extrem de bogaţi, dar ceva mai bătrâni. Mult mai bătrâni.

Rupert Murdoch & Wendi Deng

Rupert Murdoch (85 ani) este fondatorul News Corporation, companie din care s-a desprins 21st Century Fox, fapt pentru care poţi deduce singur cam despre cine vorbim. Rupert a cunoscut-o pe frumoasa Wendi Deng (47 ani) în timp ce mogulul media încerca să-şi stabilizeze dominaţia la nivel global. Cei doi s-au căsătorit în 1999, însă au divorţat în 2013.

În prezent, Murdoch este căsătorit cu Jerry Hall (60 ani), o femeie ceva mai „apropiată” de vârsta sa.

Averea mogulului este de circa 15 miliarde $.

Donald Trump & Melania Trump

Aspirant la Preşedinţia SUA, Donald Trump (70 ani), se poate mândri cu superba lui soţie, Melania, cu care este căsătorit din 2005. De origine slovenă, frumoasa în vârstă de 46 ania purtat la nuntă o rochie în valoare de circa 200.000$. Acest aspect ne face să ne întrebăm de ce Donald Trump nu ia măsuri pentru a opri glumele pe seama perucii sale. Presupun că şi-ar permite un implant care l-ar face să arate ceva mai natural…

Averea lui Donald Trump depăşeşte 4,5 miliarde $.

James Goldstein & Amalie Wichmann

Iubita lui Jimmy Goldstein pare destul de tânără cât să-i fie nepoată, dar dragostea nu cunoaşte nicio limită, nu-i aşa?

Nu se ştie exact care este sursa veniturilor lui Jimmy Goldstein, dar cu siguranţă este un tip foarte înstărit, având în vedere că este un super-fan al NBA, acesta fiind prezent la aproape toate meciurile echipei sale favorite, LA Lakers.

Jimmy se iubeşte cu super-modelul danez, Amalie Wichmann.

Richard Lugner & Cathy Schmitz

Richard Lugner, în vârstă de 83 ani, este un antreprenor austriac, care deţine afaceri de succes în domeniul construcţiilor.

Cei doi porumbei s-au căsătorit în anul 2014, iar Cathy, fost model Playboy, a declarat că au făcut acest pas „din dragoste”. În vârstă de doar 26 de ani, nu-mi pot imagina la ce fel de dragoste se gândeşte frumoasa blondă, dar cu siguranţă ea ştie mai bine.

Cert este că Lughner iubeşte să fie înconjurat de femei frumoase, lucru confirmat şi de faptul că nu o dată a scos bani buni din buzunar, pentru a fi însoţit de femei frumoase la diferite evenimente.

Averea lui Richard Lugner este estimată la câteva sute de milioane de $.

Robert Kraft & Ricki Noel Lander

Bob Kraft este un antreprenor de succes, cu afaceri în diverse domenii, fiind şi proprietarul echipei de fotbal american New England Patriots.

Iubita sa, Ricki Lander, este un model în vârstă de 36 de ani, cu aspiraţii în lumea cinematografiei. Se pare că Bob a ajutat-o cumva să obţină un rol în Iron Man.

Averea lui Bob Kraft se apropie de 5 miliarde $.

Sumner Redstone & Malia Andelin

Sumner Redstone (93 ani), despre care, uitându-te la el, nu-ţi poţi da seama dacă mai este în viaţă sau nu, a dat lovitura! Iubita sa, o fostă stewardesă cu mai bine de 50 de ani mai tânără, pare să-l iubească până în ultima clipă.

Averea mogulului media este de circa 5 miliarde $.

Flavio Briatore & Elisabetta Gregoraci

Flavio Briatore (66 ani) este un om de afaceri italian, fost manager al echipei de Formula 1 Renault F1.

Afaceristul pare să aibă un farmec aparte pentru femei, având în vedere că iubita sa nu este singura femeie frumoasă de care a avut parte. Briatore are un copil cu actriţa Heidi Klumm.

Averea italianului se ridică la aproximativ 150 milioane $.


Apreciază articolul

Harvey Weinstein & Georgina Chapman

Harvey Weinstein este un producător de film, în vârstă de 66 ani, cunoscut drept co-fondatorul Miramax.

Harvey (64 ani) s-a căsătorit cu Georgina în anul 2007, aceasta având vârsta de 30 ani.

Averea acestuia se ridică la circa 150 milioane $.

Hugh Hefner & Crystal Harris

Hugh Marston Hefner este un publicist american, fondator și director de creație al Playboy Enterprises. Da, e nenea care a creat revistele Playboy!

Crystal Harris este unul dintre „iepuraşii” Playboy, de care Hugh Hefner s-a îndrăgostit. Cei doi s-au căsătorit în 2012. Destul de ciudat este faptul că mireasa lui Hefner s-a născut în 1986, pe când acesta avea deja vârsta de 60 de ani. Un alt aspect amuzant al relaţiei lor este că diva a declarat că a făcut-o i singură dată cu Hefner şi a durat cam 2 secunde. Ceea ce e destul de ok, având în vedere că i-a cumpărat o casă de vreo 5 milioane de dolari.

Averea lui Hugh Hefner este estimată la circa 50 milioane $.


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
2
Trist
Drăguţ Drăguţ
1
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
3
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
4
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *