FC Botoşani, uniunea circarilor din Liga I


LPF 2013 - FC BOTOSANI - CFR CLUJDe pe vremea când tata Jean Pădureanu era în formă maximă prin răposata Divizie A, nu am mai pomenit echipă pe prima scenă a fotbalului românesc cu un comportament atât de primitiv ca cea din nordul Moldovei. După ce a făcut un început de sezon fructuos de pe urma unui joc infect distrugător, iar apoi a urmat seria logică de 8 insuccese consecutive, acum botoşănenii au reuşit să rezolve într-o mare măsură problema promovării cu câteva succese datorate unui stil de joc asemănător celui de la începutul campionatului. Totuşi, părea mai pământesc, mai suportabil.

Circul de ieri de pe Arena din Cluj a pus capac

Încă de joi s-a pus problema unui blat influenţat de mafia pariurilor, de pe urma faptului că agenţiile de pariuri au dat cotă foarte mică combinaţiei 2 pauză, 1 final. Presa s-a sesizat şi probabil planul s-a schimbat. Când Vaşvari a marcat golul cu care a deschis scorul, demn de ligile judeţene, gluma începuse să se îngroaşe. A venit însă ca prin minune golul lui Lemnaru dinaintea pauzei, ceea ce a făcut ca acea combinaţie să nu fie posibilă. Chiar şi aşa, golul victoriei celor de la „U” a concurat cu cel marcat de botoşăneni: o greşeală jalnică a portarului moldovean. Şi per total, vorbim de un joc submediocru, în care jucătorii au avut doar vitezele inferioare la ei, randamentul lor fiind catastrofal. Aceste aspecte au fost sesizate şi de comentatorul Digi Sport, care repeta obsesiv la majoritatea fazelor ideea că jucătorii nu joacă cum o fac de obicei. Jalnic! Practic, tot circul prestat de Botoşani pe teren în acest sezon a fost în ton cu patronul lor care a încercat să facă pe Becali sau Porumboiu prin presă. Ăia se făceau de râs, dar măcar aveau şi ei ceva carismă. Ăsta s-a făcut de râs şi atât.

Citeşte şi:  Fotbalul pe plaiurile eminesciene, o enigmă totală

Colac peste pupăză, la pauză au mai venit şi suporterii obosiţi săracii, au bătut 360 de kilometri pentru a prinde doar 45 minute de circ.

Mizerii de acest gen se mai fac şi prin campionatele din vest, dar ăia ştiu să joace fotbal. Noi suntem praf şi mai facem şi blaturi, nu poate ieşi decât circ.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Fotbal

Nu rata: