fbpx

Familia este formată din bărbat şi femeie. Eşti de acord?

1 min


Potrivit proiectului de revizuire a Constituţiei privind redefinirea familiei, „familia este definită drept căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

Proiectul inițiat de Coaliția pentru Familie, organizaţie care a strâns circa 3 milioane de semnături prin ţară, iar în zilele de 06-07 octombrie 2018 are loc Referendumul pentru revizuirea Constituţiei.

Camera Deputaţilor a adoptat, cu 232 voturi „pentru”, 22 de voturi ”împotrivă” şi 13 abţineri, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei pe tema definiţiei familiei, astfel că, potrivit propunerii de modificare, alineatul 1 al articolului 48 din Constituţie urmează să aibă următoarea formă: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

De partea cealaltă, această iniţiativă are şi contestatari, care susţin că este dreptul fiecăruia să aleagă alături de cine îşi trăieşte viaţa şi că o lege nu va face pe nimeni să-şi schimbe convingerile.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *