Eşti fan Mircea Badea? Înseamnă că te regăseşti în rândurile acestea

2 min


Domnu’ Mircea Badea este una şi aceeaşi persoană cu domnul care este surprins de faptul că este oprit pentru că depăşeşte viteza pe o stradă pe care există restricţie de viteză, dar nu trece nimeni, pentru că e noapte şi, CEL MAI GRAV, spune toate astea ca şi cum ar avea dreptate fie şi într-un procent de 1%. Tot el e şi domnul care poate câştiga oricând premiul pentru cel mai pupincurist angajat din istoria televiziunii, la mare bătaie cu Mihai Gâdea, evident! De asemenea, Mircea Badea este băiatul care face propagandă din orice se iveşte, poate dezvolta chiar puterea de a face mişto pe TV şi de a face pe durul vizavi de oameni de care dovedeşte ulterior că se teme crunt! Avem deci dovezi clare că nu îl duce mintea prea mult, fapt pentru care, trebuie să ne răspundem singuri la anumite probleme pentru care le-am putea avea, raportat la masa de oameni care idolatrizează acest oligofren, din care să sperăm că tu nu faci parte. Dar poţi încerca un test, mai jos.

Mai departe, pentru că vrem să ne amuzăm, vom citi despre lucrurile care te pot convinge că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu Mirciulică Badea:

mircea badea prost


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Cultura nu inseamna doar cunostinte generale ci si cunostinte despre comportamentul intr-o societate deci daca esti incult nu inseamna ca esti prost doar prost asezat fata de directia unui comportament corect intr-o comunitate asta se traduce ca a fi magar sau prost crescut etc.