fbpx

EPIC! S-au întâlnit pe stradă în timp ce erau cu amanţii :))

2 min


EPIC! În zilele noastre, momentul despărţirii în cadrul unui cuplu vine din felurite motive, care mai de care mai importante. Sau nu.

Însă iată o situaţie foarte ciudată în care o relaţie s-a rupt de pe urma unei întâmplări foarte ciudate!

Aveau o relaţie foarte strânsă de un an şi două luni, locuiau împreună şi nimic nu părea să fie altfel decât e normal să fie în cadrul intim al unui cuplu de tineri îndrăgostiţi.

În realitate, însă, şi fata şi băiatul aveau câte o relaţie în paralel, evident, fără cunoştinţa partenerului de viaţă. Până acum nu e nimic ieşit din comun, situaţii de acest gen putem întâlni destul de des, însă faptul că au ajuns să se întâlnească pe stradă în timp ce fiecare erau cu partenerul secret este total hilar, tragicomic!

Bineînţeles, această situaţie total penibilă a degenerat şi, pe lângă faptul că fata s-a trezit jignită în gura mare în plină stradă, a condus la despărţirea acestora, ea făcându-şi bagajul şi plecând din locuinţa lui.

Imaginile de mai jos cu cele 3 bilete pe care le-a lăsat fata înainte să plece sunt destul de grăitoare!

Material trimis de Sorin-Walter S. din Corabia

Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
cristinacris

4 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. E destul de amuzant sa te gandesti ca unul din ei doi a fost mai frapat decat celalalt si a ales sa se manifeste in public…

    Mesajele lasate de ea in urma…si astea amuzante. Pacat ca nu a avut taria de caracter sa ii spuna dinainte ca nu e ceva cum trebuie in relatie…

  2. deci macar aveau cate ceva in comun: dorinta de a fi cu altcineva, puterea de a trada si lasitatea (pentru ca nici unul din ei nu a spus pe fata ce avea de spus)