Ea mi-a argumentat, aşa că a trebuit să o fac şi eu…

3 min


probeme relatie reciprocitateÎntr-o seară, eu şi soţia ne-am băgat în pat, iar pasiunea a început să atingă cote înalte, dar bineînţeles că ea a scos imediat replica „Nu am starea necesară, pur şi simplu aş vrea să mă ţii în braţe… Nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu nevoile mele emoţionale îndeajuns cât să-ţi satisfaci nevoile fizice ca bărbat?”. Apoi, mi-a răspuns privirii încurcişate spunând: „Nu poţi pur şi simplu să mă iubeşti pentru cine sunt şi nu pentru ce fac cu tine în pat?”. Evident, eram conştient că orice tip de răspuns aş fi scos, riscul ca discuţia să se lungească pe toată durata nopţii era uriaş, aşa că m-am pus la somn.

A doua zi

M-am hotărât să-mi iau o zi liberă de la muncă pentru a petrece timp cu ea.

Am fost să luăm prânzul într-un loc special, după care ne-am cărat în AFI. M-am plimbat alături de ea în timp ce a încercat nenumărate tipuri de haine foarte scumpe şi era total indecisă pe care să o aleagă. Atunci m-am gândit că e momentul potrivit să-i spun că e mai bine pentru ea să le luăm pe toate. A rămas uimită total! Apoi a trebuit să-şi caute încălţăminte pentru a-şi completa seria nouă de îmbrăcăminte, aşa că i-am propus să-şi ia câte o pereche pentru fiecare tip, în funcţie de cum se potrivesc.

Vezi şi: O poveste de dragoste, cel puţin ciudată

Nu ştiu la ce s-o fi gândit, dar vă spun, a fost foarte extaziată! Începusem la un moment dat să cred că mă testează, pentru că a vrut să-şi ia o brăţară de tenis, în condiţiile în care ea nu joacă tenis.

Bucuroasă nevoie mare, spune într-un final că asta ar cam fi tot şi că ar trebui să mergem la casă. Cu greu m-am abţinut să nu râd când a trebuit să-i spun: „Nu dragă, nu am starea necesară…”

A împietrit. „Poftim?!?!”. Şi atunci, am spus „Pe bune, dragă! Pur şi simplu vreau să ţii în braţe toate lucrurile astea. Nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu puterile mele financiare ca bărbat îndeajuns cât să-ţi poţi satisface puterea de cumpărare ca femeie!?”. Şi chiar în momentul în care mi-a tras o privire ca şi când ar fi momentul să mă omoare, am completat: „De ce nu mă poţi iubi pur şi simplu pentru cine sunt şi nu pentru lucrurile pe care ţi le cumpăr?!”

Aparent, nu o să fac sex nici diseară.

Vezi şi: La ce se gândesc femeile şi bărbaţii după ce fac dragoste


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.