E de-a noastră! Fetelor, Delia ne salvează cu Da, mamă!


Nu sunt persoana care să aprecieze piaţa muzicală românească, în primul rând pentru că nu îmi place şi în al doilea rând pentru că nu mă sinchisesc să ascult cu atenţie tot ce se ascultă astfel încât să pot face o diferenţă clară între ce e bun şi ce nu. 

Dar Delia este de-a mea, clar. Argumente? Nu pentru că e mâţâită, cum o văd unii, ci pentru că trăieşte viaţa, nu se lasă trăită de viaţă, şi nu pentru că este mereu altfel, ci din contră, pentru că este mereu ea, fără să îi pese de nimic altceva. Pentru a fi acolo sus atâţia ani de zile, îţi trebuie ceva mai mult decât fizic bun şi voce. Delia este iubită inclusiv de hateri, majoritatea dintre cei care, vezi Doamne, o urăsc, o fac superficial, pentru că atunci când Delia apare cu ceva, ei nu dau play doar o dată, la cârcotă, ci de mai multe ori. (Gândeşte-te la asta, hater mic ce eşti!)

„Da, mamă” este o piesă care ar trebui să facă o altfel de senzaţie, să schimbe stări, să transforme idei, să aducă revelaţii. De astăzi, cluburile vor fi un pic altfel, marile petreceri… la fel. Nu, naivilor, nu pentru că vor fi doar fete bete pe-acolo, în primul rând că fetele ştiu când să se îmbete, nu le trebuie o melodie pentru asta, iar în al doilea rând pentru că nu asta e ideea! Mai daţi o dată play, iar de data asta daţi play şi la creiere! Delia nu a scos luni 29.06.2015, o piesă educativă, să vă fie clar, ea nu vă educă să beţi ca scroafele pentru că Da, mamă. Ascultaţi melodia de mai multe ori şi reflectaţi.

Şi ca formaţia să fie completă, totul este by Carla’s Dreams. Haterii îşi freacă mâinile. Moldoveeeeniiii au pus-o pe Delia să cânte despre băuturăăăăă… Va fi distractiv! Un singur cuvânt pot scrie despre moldovenii ăştia, cu o siguranţă debordantă: geniali!

Da, Delia, toate suntem bete după chestia asta făcută de moldoveni! 😀

PS – Mă gândeam că poate vedem şi mame de-acum prin cluburi, pe la marile petreceri… zic. 🙂

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Actualitate

Nu rata: