După 37 de ani de căsnicie, îşi lasă nevasta pentru secretară. Ce îi face aceasta când el cheamă familia acasă… de nepreţuit!

4 min


După 37 de ani de căsnicie, Jake i-a dat cu flit nevestei pentru secretara sa foarte tânără şi frumoasă. Noua prietenă a ordonat ca cei doi să locuiască în casa de milioane de dolari a bărbatului, iar cum acesta din urmă a avut avocaţi ceva mai buni, aşa s-a şi întâmplat!

Jake i-a dat lui Edith, fosta sa nevastă, trei zile la dispoziţie să părăsească locuinţa de lux. Femeia a petrecut prima zi strângându-şi lucrurile şi punându-le în bagaje, apoi în a doua zi a venit o maşină în care aceasta şi-a încărcat toate lucrurile. În fine, în cea de-a treia zi, Edith s-a aşezat în amurg pentru ultima oară la masa imensă din salonul locuinţei, a pus muzică bună şi s-a alintat cu o jumătate de kilogram de creveţi, un borcan de caviar şi o sticlă de vin.

După ce a terminat de mâncat, Edith s-a dus în fiecare cameră din casă şi a îndesat creveţi pe jumătate mâncaţi, înmuiaţi în caviar, în tubul draperiilor. După aceasta, femeia a făcut curăţenie şi a plecat.

Când Jake s-a întors acasă cu noua sa prietenă, totul a fost de vis pentru câteva zile, pentru ca mai apoi, încet, încet, casa să înceapă să miroasă. Au încercat toate metodele de spalare, aerisire, dezinfectare, fără sorţi de izbândă. Ventilatoarele au fost verificate, toate mochetele au fost spalate. Casa era plină de odorizante. Au chemat specialişti, exterminatori, reprezentanţi ai celor mai mari curăţătorii din zonă, a fost chiar nevoie să se mute pentru câteva zile pentru ca aceştia să-şi facă treaba, însă totul a fost în zadar, fără niciun rezultat.

Cunoscuţii au încetat să mai vină în vizită, iar angajaţii casei şi-au depus demisiile.

Citeşte continuarea pe pagina 2Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.