fbpx

Dovada clară că banii te pot ţine în viaţă: David Rockefeller a primit cel de-al 7-lea transplant de inimă la 101 ani

2 min


David Rockefeller, cel mai bătrân miliardar din lume, a ajuns la vârsta de 101 ani şi se pare că încă are planuri de viitor.

După ce iniţial nu a avut succes, după circa o săptămână, miliardarul a reuşit să treacă cu bine de cel de-al şaptelea transplant de inimă. Da! Al 7-lea!

Cu o avere estimată undeva la peste 3 miliarde de dolari, se pare că miliardarul are parte de noroc când vine vorba de donatori de inimi, întrucât a reuşit să ajungă în capul listei în destule rânduri, având în vedere că în prezent are la activ 7 transplanturi reuşite şi cel puţin unul ratat.

David Rockefeller este persoana cu cele mai multe transplanturi de cord reuşite în istorie.

El s-a născut pe 12 iulie 1915, în Manhattan, într-o familie cu renume. Bunicul său a fost magnatul John D. Rockefeller, cunoscut în acea perioadă pentru afacerile din industria petrolieră, care au creat imperiul Rockefeller.

David Rockefeller este un om generos

Absolvent al Universităţii Harvard, acesta donează milioane de dolari în fiecare an către această universitate, dar şi către alte cauze nobile, fiind cunoscut ca un mare filantrop. El s-a angajat că va dona organizaţiilor de caritate cam 50% din averea sa.

Cu toate acestea, David Rockefeller se pare că mai are planuri în această viaţă şi continuă să lupte, iar posibilităţile materiale îi oferă şansa de a-şi înlocui „piesele” vechi, cu altele ceva mai tinere, care l-ar putea ţine printre noi o bună perioadă de timp.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.