Două fetiţe de 12 ani şi-au înjunghiat de 19 ori o prietenă

2 minDouă fetiţe în vârstă de 12 ani au dus-o în pădure pe o prietenă de-a lor, au înjunghiat-o de 19 ori şi au lăsat-o să moară într-o baltă de sânge. Motivul? Aşa au crezut ele că se vor salva de un personaj din benzile desenate, pe nume Slender Man.

Victima celor două a supravieţuit însă atacului, povestind prin ce a trecut, iar acum procurorii încearcă să obţină judecarea şi condamnarea fetelor ca adulte, având în vedere gravitatea faptei şi meticulozitatea cu care şi-au pregătit atacul.

Fetele erau obsedate de o animaţie care îl are ca protagonist pe Slender Man, un personaj macabru, înalt, slab şi fără chip, care duce copiii în pădure. Cele două fetiţe le-au spus poliţiştilor că se temeau că Slender Man le va ucide atât pe ele, cât şi pe părinţii lor, dacă nu o ucid pe prietena lor.

Într-un caiet aparţinând uneia dintre suspecte, poliţiştii au descoperit pagini întregi cu desene macabre, printre care şi unul cu o fetiţă care ţine în mână o coasă, deasupra unui cadavru şi afirmă că îi place mult „să omoare oameni”. De asemenea, în casele celor două au fost găsite şi mai multe păpuşi Barbie dezmembrate şi cu simboluri satanice inscripţionate cu cuţitul.

Dacă fetele vor fi judecate ca adulţi şi apoi vor fi găsite vinovate, acestea riscă până la 60 de ani de închisoare. Sau, dacă ar veni în România, ar ieşi după 4-5 ani.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.