Doi pensionari prind un hoţ înarmat chiar în timpul jafului (VIDEO)

2 min


Momente ca în filmele de acţiune au avut loc într-o localitate lângă Manchester, Anglia, când doi pensionari s-au apucat să prindă un hoţ care jefuia un mini-market.


Un bătrân de 78 de ani mergea liniştit pe trotuar când, în dreptul unui mini-market a observat cum casiera era ameninţată de un bărbat mascat, care ţinea ameninţător un cuţit spre ea. Dându-şi seama de ce se întâmplă, bărbatul a cerut ajutorul unui alt pensionar, în vârstă de 72 de ani, şi împreună au ţinut uşa când hoţul a vrut să iasă cu banii şi bunurile furate. între timp cei doi bătrâni au mai anunţat câţiva trecători care s-au dovedit foarte săritori, iar când hoţul a încercat să iasă pe uşa din spate, oamenii au mers după el şi l-au blocat.

Hoţul nu reununţase la gândul de a scăpa cu orice preţ, fapt pentru care a reuşit cumva să pătrundă în apartamentul care se afla deasupra magazinului şi apoi a sărit pe o dubiţă care se afla în apropiere. Bineînţeles, oamenii care s-au adunat la faţa locului şi-au dat seama de gândurile hoţului şi l-au prins imediat.

În urma verificărilor, s-a stabilit că hoţul este un puşti de 19 ani, care a crezut că va face uşor rost de bani şi ţigări. Acesta a fost arestat de un poliţist care se afla în apropiere şi va răspunde în faţa legii pentru faptele sale.

Ron şi Robert, cei doi pensionari care au iniţiat prinderea hoţului, au fost felicitaţi de întreaga comunitate şi au primit o decoraţie pentru curajul dovedit.Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.