Doamnelor şi domnilor, acesta este viitorul!


Deşi părea că Microsoft va rămâne în urma giganţilor Apple şi Samsung în ceea ce priveşte dispozitivele inteligente, situaţia pare se se răstoarne destul de favorabil.

Ştim cu toţii că Windows-ul este de departe cel mai utilizat sistem de operare, iar la lansarea Windows 10, cei de la Microsoft au făcut utilizatorilor o surpriză, discutând despre un nou dispozitiv inteligent care pare să fie desprins din filmele SF.

Este vorba despre HoloLens – o pereche de ochelari cu lentile transparente, care poate proiecta în faţa utilizatorului conţinut multimedia, asemeni hologramelor. După ce vei vedea şi prezentare video de mai jos, sunt sigur că vei fi uimit de ce pot face aceşti ochelari.

Prea multe specificaţii tehnice nu au fost dezvăluite de cei de la Microsoft, însă se pare că HoloLens dispune de propriul hardware intern şi nu necesită conectare la un alt dispozitiv. Practic, utilizatorii poartă pe cap un computer capabil să se conecteze la internet, să afişeze conţinut 3D şi să recunoască gesturi şi comenzi vocale. Practic tehnologiile Kinect şi Cortana, deşi nu au avut prea mare succes, stau la baza acestui proiect incredibil.

HoloLens nu încearcă să creeze medii virtuale, ci mai degrabă să le îmbunătăţească pe cele deja existente, ajutându-ne să folosim cu totul altfel mediul înconjurător. Vezi mai jos ce pot face ochelarii şi rămâi impresionat! 😀

https://www.youtube.com/watch?v=aThCr0PsyuA

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: