DNA s-a luat de şmecherii care au făcut bani din defrişare

2 min


Întotdeauna am apreciat emisiunea „România, te iubesc” şi chiar mă întrebam dacă toată agitaţia lor va însemna vreodată ceva pentru România.

Uite că da!

Spre mirarea mea, DNA, care se luptă cu toată lumea în ultima vreme, s-a luat şi de şmecherii care au defrişat pădurile din România şi chiar a început să tragă la răspundere jegurile care au prejudiciat bugetul de stat cu zeci de milioane de euro.

Conform stirileprotv.ro, Senatorul Ilie Sârbu, deputaţii Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam şi directorul general Romsilva, Adam Crăciunescu, sunt urmariţi penal în dosarul retrocedărilor, potrivit DNA. Cercetaţi sunt şi prinţul Paul şi prinţesa Lia. Dosarul în care sunt vizaţi cei doi lideri social-democraţi vizează retrocedarea în condiţii ilegale a 90 000 de hectare de pădure şi 100 de hectare de teren agricol şi mai sunt implicaţi magistraţi şi avocati.

Adică unii cu funcţii importante şi servicii de oameni deştepţi au crezut că sunt mai inteligenţi decât prostimea cu drept de vot şi că pot face ce vor cu tarlalele statului, fără ca cineva să-i întrebe de sănătate.

Echipa de la „România, te iubesc„, a prezentat de mai multe ori într-o serie de reportaje publicate sub titlul „Marea defrişare” ilegalităţile comise de-a lungul anilor în pădurile României. În ultimii ani, judecători, politicieni, oameni de afaceri, dar şi aşa-zişi silvicultori au nenorocit munţi întregi, sute de mii de hectare de pădure.

Jaful pădurilor s-a produs cu complicitatea politicienilor, care, înainte de alegeri, aruncă vina de la unul la altul, sperând să prostească mulţimea pentru încă un mandat.

Eu cu cine votez?Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.