Dintre toate animalele lumii, pun pariu că nu ţi-e frică de cine trebuie!

1 min


Bill Gates a postat pe blogul său un infografic prin care arată că oamenii tind să se teamă mai mult de animalele care fac anual cele mai puţine victime.

De exemplu, febra dengue este cauzată de un virus care este transmis de ţânţari. Anual sunt infectate 50 de milioane de persoane din întreaga lume, iar printre simptomele bolii figurează febra, durerile de cap, durerile musculare şi articulare. Boala cauzează anual aproximativ 12.000 de decese, mai ales în Asia de Sud-Est şi în zona Pacificului de Vest.

Astfel, cei mai periculoşi asasini, sunt de multe ori trataţi cu indiferenţă. De asemenea, omul are un loc bun în aceste statistici.

Iată infograficul preluat de pe blogul lui Bill Gates, tradus în limba română:


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
4
Trist
Drăguţ Drăguţ
3
Drăguţ
La naiba La naiba
1
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
2
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
2
WTF
Ion Popescu

11 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Tantari sunt cei mai periculosi intr-un mod simplu fara sa ne dam seama,au in ei tot feluri de bolii!!!! Trebuie sa ne ferim de ei!

  2. Din cate stiu, s-a dovedit ca atunci cand te musca un tantar , nu elibereaza nici o substanta(sange luat de la un alt individ sau orice altceva) , prin urmare ei nu pot transmite boli. Cum te-ar putea omori?

      1. Gates o arunca cu tantarii pentru a gasii motive sa vaccineze cat mai multa lume, se stie ca sponsorizeaza la greu testarea vaccinurilor in tarile africane care mor iia pe capete din cauza lor. Veniti in delta dumarii sa vedeti voi tantari, dimineata cand te duci pe un lac inainte sa rasara soarele iti intra si in gura atat de multi sunt, eu sunt de acolo, suntem piscati la greu de tantari si nimeni niciodata nu a murit de asta…

    1. In fata ta este un leu salbatic si flamand, si un tantar, de care te temi mai mult? 🙂 Te temi de ce trebuie in situatiile potrivite.